Libnet.ro
UNICEF

23:15

Solutie de rezerva pentru desfasurarea Australian Open

Online Sport Online Sport,
Solutie de rezerva pentru desfasurarea Australian Open

Organizatorii Australian Open dau asigurari ca editia din acest an se va desfasura indiferent de conditiile meteo exterioare. continuă pe Online Sport

Masuri extreme pentru desfasurarea turneului de la Australian Open: Ce decizie ar putea lua organizatorii pe fondul incendiilor devastatoare de vegetatie

Primul turneu de la Grand Slam al anului, cel de la Australian Open, ar putea sa se desfasoare indoor ca urmare a incendiilor de vegetatii care au provocat daune uriase la Antipozi. Mai exact, organizatorii.

Organizatorii Australian Open, anunt important dupa incendiile devastatoare. Ce se intampla cu turneul care ar trebui sa inceapa pe 20 ianuarie

Organizatorii de la Australian Open au facut un anunt important, cu doua saptamani inainte de startul competitiei. Presedintele Federatiei de Tenis din Australia nu crede ca turneul va fi afectat de norul de fum rezultat din incendiile de vegetatie. Organizatorii de la Australian Open nu cred ca turneul va fi afectat de incendiile de vegetatie .

Organizatorii Australian Open analizeaza calitatea aerului Meciurile ar putea fi suspendate

Meciurile turneului de tenis Australian Open ar putea fi suspendate in cazul in care calitatea aerului este nesatisfacatoare, au anuntat organizatorii competitiei, dupa ce la Melbourne s-a atins un nivel nesanatos pe fondul extinderii incendiilor, scrie BBC, potrivit Agerpres.

Bianca Andreescu, aleasa de Nike, in defavoarea Simonei Halep. Ce echipamente vor purta la Australian Open

Sportiva romana de origine canadiana Bianca Andreescu a fost aleasa de Nike, in devafoarea Simonei Halep, sa prezinte echipamentul pentru Australian Open, turneu care se va desfasura in perioada 20 ianuarie 2 februarie 2020. Printre sportivele care vor purta echipamentul de culoare galbena se mai afla si Madison Keys. Bianca Andreescu, aleasa de Nike .

Australian Open nu este in pericol

In contextul incendiilor devastatoare din Australia s-a pus problema amanarii Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Novak Djokovic propune amanarea Australian Open

Jucatorul sarb Novak Djokovic spune ca ar trebui luata in calcul amanarea Australian Open din cauza incendiilor de vegetatie din regiunea metropolei Melbourne.

Australian Open s-ar putea amana din cauza incendiilor. Novak Djokovic: Trebuie sa luam in calcul aceasta optiune. Reactia Simonei Halep

Ca urmare a incendiilor din ultimul timp, Australian Open 2020 s-ar putea amana din cauza norului de fum care s-a raspandit pe teritoriul tarii, Novak Djokovic pronantandu-se in acest caz.

Novak Djokovic: Ar trebui sa se ia in considerare amanarea Australian Open

Novak Djokovic locul 2 ATP) crede ca organizatorii Openului Australiei ar trebui sa ia in considerare amanarea primului turneu de Grand Slam al anului, daca incendiile de vegetatie si fumul degajat de acestea ameninta sanatatea jucatorilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )