Libnet.ro
UNICEF

17:30

Solutii pentru realizarea statuiei lui Nelson Mandela

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Solutii pentru realizarea statuiei lui Nelson Mandela

Primaria Capitalei va lansa, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, un concurs de solutii pentru realizarea unei statui a lui Nelson Mandela, potrivit unui proiect de hotarare aprobat astazi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). continuă pe Ziarul Bursa

Concurs pentru realizarea statuii lui Nelson Mandela

Primaria Capitalei va lansa, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, un concurs de solutii pentru realizarea unei statui a lui Nelson Mandela, potrivit unui proiect de hotarare aprobat astazi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Primaria Capitalei va lansa un concurs de solutii pentru realizarea unei statui a lui Nelson Mandela

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a aprobat, in sedinta de joi, amplasarea unei statui a lui Nelson Mandela. Propunerea a fost inainata de Gabriela Firea, primarul Capitalei, in urma unei solicitari realizate de Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic.

Lucian Sova: Studiul de prefezabilitate pentru realizarea Comarnic-Brasov n parteneriat public-privat ar putea fi aprobat n prima sedinta de Guvern

Hotararea de Guvern privind studiul de prefezabilitate pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov in parteneriat public-privat PPP) ar putea fi adoptata in prima sedinta de Guvern, a declarat, joi seara, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, la Antena 3.

Lucian Sova: Studiul de prefezabilitate pentru realizarea Comarnic - Brasov n parteneriat public-privat ar putea fi aprobat n prima sedinta de Guvern

Hotararea de Guvern privind studiul de prefezabilitate pentru realizarea autostrazii Comarnic - Brasov in parteneriat public-privat PPP) ar putea fi adoptata in prima sedinta de Guvern, a declarat, joi seara, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, la Antena 3.

10 lucruri mai putin cunoscute despre Nelson Mandela. De ce a refuzat de sase ori sa iasa din inchisoare

Nelson Rolihlahla Mandela 18 iulie 1918 5 decembrie 2013), fost om politic, a fost presedinte al Africii de Sud in intervalul 1994-1999. A fost primul presedinte al Africii de Sud ales prin vot universal si s-a facut remarcat prin combaterea rasismului, a saraciei si a inegalitatii.

Gabriela Firea: Au fost obtinute certificatele de urbanism pentru realizarea Spitalului Metropolitan

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat joi ca au fost obtinute certificatele de urbanism in vederea realizarii Spitalului Metropolitan. in ceea ce priveste etapele parcurse pana in prezent pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )