Libnet.ro
UNICEF

17:30

Solutiile propuse de presedintele Klaus Iohannis pentru criza migrantilor

Antena3 Antena3,
Solutiile propuse de presedintele Klaus Iohannis pentru criza migrantilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referindu-se la posibilitatea unor sanctiuni pentru statele membre UE care se opun relocarii migrantilor, ca acestea nu ar rezolva nimic si ca unele solutii. continuă pe Antena3

Lupta pentru casa lui Klaus Iohannis, departe de final. Ce se intampla cu imobilul

Lupta pe care o duce de mai bine de 17 ani presedintele Klaus Iohannis pentru casa din centrul istoric al Sibiului este departe de final, deoarece imobilul va aparea in alte doua procese. Deocamdata, nu s-a.

Corespondenta din Lituania. Klaus Iohannis va fi primit azi de Doamna de fier a tarilor baltice

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit miercuri, la Vilnius, de presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, unul dintre cei mai vehementi lideri europeni la adresa presedintelui rus Vladimir Putin, supranumita, pentru curajul de a infrunta Moscova, Doamna de Fier a tarilor baltice sau Magnolia de otel. Vizita presedintelui Iohannis vine in contextul discutiilor din cadrul NATO privind intarirea securitatii flancului estic.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, intalnire pentru cresterea salariilor

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire de lucru cu premierul Dacian Ciolos, cu care a discutat despre principiile proiectului de ordonanta privind salariile bugetarilor. Cei doi.

Procurorul Codrut Olaru a fost chemat din rezerva si a devenit general activ: Klaus Iohannis a semnat decretul (VIDEO)

Procurorul Codrut Olaru a fost chemat din rezerva, devenind general activ. Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis, a semnat deja decretul. Olaru a fost unul dintre procurorii.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Palatul Cotroceni, despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut marti o intalnire la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor,.

Klaus Iohannis: E nevoie de un sistem educational in care tinerii sa invete despre Holocaust si lagarele din Transnistria

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Romania s-a angajat sa devina un exemplu de promovare a memoriei Holocaustului si a altor experiente tragice ale trecutului, precum lagarele din Transnistria, si de aceea este nevoie de un sistem educational in care tinerii sa invete despre aceste lucruri in scoli.

Klaus Iohannis a rechemat sapte ambasadori. Cine sunt acestia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de rechemare de la post a sapte ambasadori ai Romaniei, informeaza Administratia prezidentiala.

Surse: Lista cu ministrii care sunt pe faras. Iohannis cauta inlocuitor si pentru Ciolos

Lovitura de teatru pe scena politica. Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Dacian Ciolos sa remanieze mai multi ministri, desi seful Guvernului nu mai dorea sa faca schimbari, dupa ce a demis,.

Concluziile vizitei lui Klaus Iohannis in Lituania: mica alianta impotriva marelui pericolul de la Rasarit. Amenintarile sunt intelese la modul just de SUA

Securitatea flancului estic al NATO si parcursul european al Ucrainei si al Republicii Moldova, in contextul in care Rusia este privita ca un pericol continuu, au fost principalele teme ale discutiei dintre Klaus Iohannis si Dalia Grybauskaite, unul dintre cei mai critici lideri europeni la adresa lui Vladimir Putin. Practic, intalnirea a creionat pozitiile pe care Romania si Lituania le vor avea in iulie, la summitul NATO de Varsovia.

Criza migrantilor. Fost director al MI avertizeaza ca este posibila o revolta populista. Migrantii care sosec in Europa ar putea fi de ordinul milioanelor

Richard Dearlove, un fost director al agentiei britanice de informatii MI6, a avertizat in legatura cu o revolta populista in cazul in care liderii nu vor putea demonstra ca detin controlul asupra crizei migrantilor din Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )