Libnet.ro
UNICEF

13:31

Solutiile unui fost sef ANAF dupa parjolul PSD-ist: Taxe suplimentare, taierea pensiilor speciale si reducerea unor cheltuieli

Adevărul Adevărul,
Solutiile unui fost sef ANAF dupa parjolul PSD-ist: Taxe suplimentare, taierea pensiilor speciale si reducerea unor cheltuieli

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu a gasit 12 solutii economice care pot aduce mai multi bani la buget, printre care introducerea unor taxe suplimentare, reducerea unor cheltuieli si taierea pensiilor speciale. continuă pe Adevărul

Fost sef ANAF despre lipsa digitalizarii: Mi-a spus premierul ca merge si asa Cum sa fiscalizezi tuica omului de acasa? Iese cu toporul

Sebastian Bodu, fost sef al ANAF in perioada 2005-2007, a sustinut intr-o conferinta de specialitate ca el a dorit sa inceapa digitalizarea Fiscului. in acea perioada, spune el, incasarile mergeau bine, iar cand a dorit sa faca digitalizarea, premierul de la acea vreme a spus: lasa, ca merge si asa. Fiind rugat sa spuna numele premierului care i-a zis asta, el afirmat: domnul Tariceanu. Dupa pronuntarea numelui, multe persoane au zambit, iar una chiar a ras usor.

Fost sef ANAF, despre informatizarea institutiei: Mi-a spus premierul ca merge si asa

Sebastian Bodu, fost sef al ANAF in perioada 2005-2007, a sustinut intr-o conferinta de specialitate ca el a dorit sa inceapa digitalizarea Fiscului. In acea perioada, spune el, incasarile mergeau bine, iar cand a dorit sa faca digitalizarea, premierul.

Fost sef al ANAF, solutii pentru Guvern

Gelu Diaconu, fost presedinte al ANAF din perioada 2013-2016, ofera Guvernului PNL o lista de masuri prin care s-ar putea reduce cheltuielile bugetare.

Sapte persoane au fost date disparute dupa o avalansa in Himalaya

Patru sud-coreeni si trei nepalezi au fost dati disparuti dupa o avalansa care a lovit doua grupuri de alpinisti, in masivul Annapurna, unul dintre cele mai inalte varfuri din Himalaya, au anuntat sambata autoritatile nepaleze, relateaza AFP.

Fost sef al serviciilor secrete, impuscat mortal la Erevan! Detalii de ultima ora

Fostul sef al Serviciului National de Securitate SNB) al Armeniei, Georgy Kutoyan, a murit dupa ce a fost impuscat mortal la Erevan. Trupul fostului director al SNB, Goergy Kutoyan, a fost gasit cu o.

Gest socant al unui barbat din Bacau, dupa ce a aflat ca mai are doar cateva zile de trait. Vecinii sunt in stare de soc!

Sfarsit teribil pentru un barbat de 66 de ani din judetul Bacau. Acesta a ars de viu in casa, dupa ce un incendiu puternic i-a cuprins locuinta, la miezul noptii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )