Libnet.ro
UNICEF

11:15

Fost sef al ANAF, solutii pentru Guvern

Antena3 Antena3,
Fost sef al ANAF, solutii pentru Guvern

Gelu Diaconu, fost presedinte al ANAF din perioada 2013-2016, ofera Guvernului PNL o lista de masuri prin care s-ar putea reduce cheltuielile bugetare. continuă pe Antena3

Fost sef ANAF despre lipsa digitalizarii: Mi-a spus premierul ca merge si asa Cum sa fiscalizezi tuica omului de acasa? Iese cu toporul

Sebastian Bodu, fost sef al ANAF in perioada 2005-2007, a sustinut intr-o conferinta de specialitate ca el a dorit sa inceapa digitalizarea Fiscului. in acea perioada, spune el, incasarile mergeau bine, iar cand a dorit sa faca digitalizarea, premierul de la acea vreme a spus: lasa, ca merge si asa. Fiind rugat sa spuna numele premierului care i-a zis asta, el afirmat: domnul Tariceanu. Dupa pronuntarea numelui, multe persoane au zambit, iar una chiar a ras usor.

Fost sef ANAF, despre informatizarea institutiei: Mi-a spus premierul ca merge si asa

Sebastian Bodu, fost sef al ANAF in perioada 2005-2007, a sustinut intr-o conferinta de specialitate ca el a dorit sa inceapa digitalizarea Fiscului. In acea perioada, spune el, incasarile mergeau bine, iar cand a dorit sa faca digitalizarea, premierul.

Fost sef al serviciilor secrete, impuscat mortal la Erevan! Detalii de ultima ora

Fostul sef al Serviciului National de Securitate SNB) al Armeniei, Georgy Kutoyan, a murit dupa ce a fost impuscat mortal la Erevan. Trupul fostului director al SNB, Goergy Kutoyan, a fost gasit cu o.

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. I-au luat cheile de la casa, masina, telefonul, l-au amenintat cu moartea!

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. Potrivit unei postari facute pe Facebook, agresorii romanului sunt trei frati care detin o afacere in Toledo. Acestia l-au amenintat cu moartea daca face plangere la Politie, insa romanul a ajuns insa in fata agentilor si le-a spus totul.

WhatsApp: A fost descoperit TRUCUL SECRET pentru telefoane, de care SIGUR NU STIAI

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicatii pe care romanii o folosesc zilnic pentru a comunica. Aceasta aplicatie are un truc secret de care multi utilizatori nu au aflat.

Un fost deputat PSD, condamnat pentru coruptie, contesta in instanta desfiintarea institutului lui Iliescu: Nu mai pot plati ratele la banca

Solicitare surpriza din partea unui fost deputat condamnat pentru coruptie. Pesedistul Emilian Cutean cere Guvernului daune morale si materiale pentru desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, sinecura patronata de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )