Libnet.ro
UNICEF

08:16

Somajul, la cel mai inalt nivel din ultimul an: Peste 38.000 de romani si-au pierdut locul de munca in perioada iulie 2012 - iulie 2013

B1 B1,
Somajul, la cel mai inalt nivel din ultimul an: Peste 38.000 de romani si-au pierdut locul de munca in perioada iulie 2012 - iulie 2013

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost estimata la 7,5%, aflandu-se la acelasi nivel cu luna anterioara si in crestere cu 0,5 puncte procentuale fata de nivelul inregistrat in luna iulie 2012,. continuă pe B1

Frank Ribery, desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13 de catre UEFA

Francezul Frank Ribery a fost desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13, in urma unei anchete realizate de UEFA. Fotbalistul lui Bayern Munchen i-a devansat in voturile jurnalistilor pe Lionel Messi.

Fenomen incredibil in Chile: A nins dupa 30 de ani in desertul Atacama, cel mai arid loc din lume (VIDEO)

Un fenomen incredibil a avut loc in Chile, unde a nins dupa 30 de ani in cel mai arid loc din lume, desertul Atacama, relateaza Sky News. Localnicii au ramas uimiti cand au vazut fulgii de nea, ei nefiind.

Imaginile care arata ca exista SPERANTA chiar si in cel mai negru loc din lume. in Siria, dragostea invinge!

Dupa ce mii de oameni au murit in Siria in urma atacului cu arme chimice, un video postat pe Youtube arata ca speranta exista chiar si in cel mai negru loc din lume. Un tata s-a reintalnit cu fiul sau, dupa.

Melbourne ramane orasul cu cel mai bun nivel de trai. Sofia, printre capitalele in care nivelul a scazut cel mai mult in ultimii cinci ani

Melbourne ramane pentru al treilea an consecutiv orasul unde este cel mai bine sa traiesti, iar Viena este pe locul doi, arata erditia 2013 a raportului Economist Intelligence Unit ce include 140 de orase. Conflictul din Siria a trimis Damascul pe ultimul loc, iar orase precum Cairo si Tripoli au scazut masiv in top fata de acum cinci ani. Si capitala bulgara Sofia este in top 5 al oraselor in care nivelul de trai a scazut cel mai mult.

Lovitura uriasa care a paralizat China. E cel mai MARE atac din istorie

Internetul chinez a fost tinta unui atac informatic de proportii, cel mai important pe care l-a cunoscut vreodata si care a perturbat puternic accesul la site-uri gazduite in China, relateaza marti.

Kim Jong-Un si-a OMORAT fosta iubita. Gestul SOCANT care l-a facut pe dictatorul corean cel mai TEMUT om din lume

Dupa ce apele pareau ca s-au mai linistit in Coreea de Nord, unul din cele mai importante ziare din Coreea de Sud arunca bomba: in urma cu 9 zile, dictatorul comunist Kim Jong-Un si-a executat fosta iubita,.

Cel mai puternic stat din UE: Este exclusa o astfel de miscare in Siria

Ministrul german al afacerilor externe, Guido Westerwelle, a exclus o participare germana la o interventie militara in Siria, intr-un interviu pentru presa din care au fost difuzate cateva extrase vineri,.

SUA au STIUT tot timpul ce se petrece in cel mai fierbinte loc din lume. Iata DOVADA

Serviciile americane de informatii l-au ascultat pe un oficial din cadrul Ministerului sirian al Apararii, in panica, in cursul unor conversatii telefonice cu seful unitatii armelor chimice, in urma.

Cel mai temut clan din Romania, legaturi nebanuite cu Al Qaeda. Povestea incredibila a omului pe care Cordunenii l-au vrut mort

Clanul Corduneanu era organizat dupa reguli de tip Al-Qaeda, spun procurorii DNA. Sapte membri ai gruparii mafiote au fost trimisi in judecata pentru trafic de influenta. Interlopii sunt acuzati ca au promis.

VIDEO A nins in desertul Atacama, cel mai arid loc de pe glob

In desertul Atacama din Chile, cel mai arid loc din lume, a nins si a plouat, fiind vorba de cele mai consistente precipitatii atmosferice din ultimele trei decenii. Turistii s-au bucurat de acest fenomen rar, insa localnicii au avut probleme cu alunecarile de teren care au blocat soselele.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )