Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sondaj Avangarde: Gabriela Firea, favorita pentru alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
 Sondaj Avangarde: Gabriela Firea, favorita pentru alegerile prezidentiale

Gabriela Firea ar fi prima optiune a romanilor, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, arata datele unui sondaj de opinie realizat de Avantgarde, in perioada 3 - 12 mai. Astfel,. continuă pe Antena3

Sondajul care zguduie scena politica. Surpriza uriasa in cursa pentru alegerile prezidentiale

Gabriela Firea ar fi prima optiune a romanilor, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, arata datele unui sondaj de opinie realizat de Avantgarde, in perioada 3 - 12 mai. Astfel,.

Sondaj: Firea ar castiga alegerile prezidentiale in fata lui Iohannis. Grindeanu il bate pe Dragnea la capitolul incredere (FOTO)

Daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, Gabriela Firea ar obtine cu 4% mai multe voturi decat Klaus Iohannis 44% la 40%), arata barometrul lunar realizat de Avangarde. Totusi, dat fiind.

INEXPLICABIL! intr-un sondaj PSD, Firea ar castiga alegerile prezidentiale in fata lui Iohannis, iar Grindeanu il bate rau pe Dragnea la capitolul incredere (FOTO)

Potrivit unui sondaj PSD, daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, Gabriela Firea ar obtine cu 4% mai multe voturi decat Klaus Iohannis 44% la 40%), arata barometrul lunar realizat de.

Primarita Capitalei, Gabriela Firea, cadou pentru academia lui Andronescu

Primaria Capitalei intentioneaza sa ofere Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania AOSR) o institutie din care fac parte Ecaterina Andronescu, Ion Iliescu, Teodor Melescanu sau Ion Cristoiu un imobil in centrul Bucurestiului.

Sondaj Avangarde: Cine ar castiga alegerile intr-o competitie Iohannis Firea? Cum arata clasamentul increderii in personalitati

Daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, Klaus Iohannis ar obtine 40%, Gabriela Firea 44% insa 16% dintre cei intervievati declara ca nu sunt decisi, arata barometrul lunar realizat de Avangarde. Sondajul a fost realizat in perioada 3 - 12 mai prin metoda CATI interviuri telefonice), pe un esantion de 800 de oameni, avand o marja de eroare de 3, 47%. Avand in vedere procentul mare de nehotarati, este posibil orice rezultat, fie Iohannis castigator, fie Firea, a explicat pentru HotNews. ro sociologul Marius Pieleanu, directorul Avangarde.

Gabriela Firea vrea sa faca un sondaj prin care bucurestenii sa fie intrebati daca vor ca Primaria sa utilizeze cateva milioane de euro pentru a darama Cathedral Plaza

Gabriela Firea a declarat ca vrea sa faca un sondaj in care bucurestenii sa fie intrebati daca vor ca Primaria sa utilizeze cateva milioane de euro pentru a darama Cathedral Plaza, turnul.

Gabriela Firea: Vom face sondaj pentru a intreba bucurestenii daca sunt de acord sa dea cateva milioane de euro pentru daramarea Cathedral Plaza

Gabriela Firea a anuntat marti ca vrea sa faca un sondaj pentru a intreba bucurestenii daca sunt de acord ca Primaria capitalei sa cheltuiasca cateva milioane de euro pentru a darama Cathedral Plaza, turnul construit langa biserica Sfantul Iosif de Millennium Building Development si pentru care exista o decizie definitiva de demolare inca din 2013.

UPDATE Gabriela Firea: Vom face sondaj pentru a intreba bucurestenii daca sunt de acord sa dea cateva milioane de euro pentru daramarea Cathedral Plaza

Gabriela Firea a anuntat marti ca vrea sa faca un sondaj pentru a intreba bucurestenii daca sunt de acord ca Primaria capitalei sa cheltuiasca cateva milioane de euro pentru a darama Cathedral Plaza, turnul construit langa biserica Sfantul Iosif de Millennium Building Development si pentru care exista o decizie definitiva de demolare inca din 2013. Vezi in articol precizarile Primariei Bucuresti.

Gabriela Firea: Sub nicio forma nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis in campania pentru prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca sub nicio forma nu se va juca un meci final Firea-Iohannis, in campania pentru prezidentiale, intrucat doreste sa isi finalizeze mandatul la sefia PMB.

Gabriela Firea: Nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis in campania pentru prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti ca doreste sa-si finalizeze mandatul la Primaria Capitalei, precizand ca in mod categoric si sub nicio forma nu se va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )