Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sondaj AVANGARDE: PSD, lider in cursa pentru Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Sondaj AVANGARDE: PSD, lider in cursa pentru Primaria Capitalei

Alessandra Stoicescu a prezentat, in exclusivitate, cel mai recent sondaj Avangarde, in prag de alegeri. Marius Pieleanu, directorul Avangarde, a explicat care sunt proportiile si detaliile cele mai. continuă pe Antena3

Sondaj: in ce conditii ar castiga Nicusor Dan Primaria Capitalei

Liderul USB, Nicusor Dan, ar putea sa invinga coalitia PSD-ALDE in lupta pentru Primaria Capitalei, numai daca va fi sustinut de partidele de pe partea dreapta a esichierului politic, arata un sondaj realizat la comanda PSD de SOCIOPOL, institut condus de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al premierului Victor Ponta.

Politic Show: Traian Basescu, crestere vizibila in sondajul pentru Primaria Capitalei; PSD isi anunta vineri candidatii la Capitala: Firea, Negoita si Mutu, singurele certitudini de pana acum; Ce pretexte folosesc politicienii pentru a fugi de anchete

In prag de locale, incepe marea dezertare. Ce parlamentari au schimbat partidul. Parlamentarii din partidele mici au inceput sa-si paraseasca. Presedintele Consiliului Judetean Gorj a fost revocat din functie. Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a fost revocat, joi seara.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE 14:22 Dragnea anunta pe Facebook echipa pentru Bucuresti Echipa candidatilor sustinuti de PSD pentru alegerile locale va fi formata din Gabriela Vranceanu Firea, candidat pentru Primaria Capitalei, urmata de Daniel Tudorache, Neculai Ontanu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Daniel Florea si Gabriel Mutu, la sectoare.

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucurestiului. Vezi intreaga echipa

Echipa candidatilor sustinuti de PSD pentru alegerile locale va fi formata din Gabriela Vranceanu Firea, candidat pentru Primaria Capitalei, urmata de Daniel Tudorache, Neculai Ontanu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Daniel Florea si Gabriel Mutu, la.

PSD alege, vineri, candidatii pentru primariile de Sector. Gabriela Firea, desemnata pentru candidatura la Primaria Capitalei

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat PSD) decide, vineri, candidatii pentru alegerile locale din Capitala. Astfel, candidatul social-democratilor la Primaria Capitalei este Gabriela Firea, .

Lovitura inainte de alegeri. UNPR anunta ca nu sustine candidatul PSD la Primaria Capitalei

Alianta PSD- UNPR - ALDE se clatina, dupa anuntul oficial al UNPR potrivit caruia nu vor mai sustine candidatul PSD la Primaria Capitalei, liderii progresisti anuntand ca vor veni cu nume proprii la.

PSD a anuntat, pe Facebook, candidatii pentru Primaria Capitalei si primariile de sector

PSD a decis cu cine merge in alegerile pentru Capitala. Liviu Dragnea a anuntat, vineri, in urma sedintei CEX care sunt candidatii cu care social-democratii vor defila mai departe. De mentionat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )