Libnet.ro
UNICEF

17:45

SONDAJ Cazul Caracal: Ar trebui facute publice discutiile Alexandrei la 112?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Cazul Caracal: Ar trebui facute publice discutiile Alexandrei la 112?

Parlamentarii din Comisia de Aparare au aflat, luni, continutul discutiilor dintre Alexandra, victima de la Caracal, si cei care i-au raspuns cand a sunat la 112. Deputatii s-au declarat ingroziti de ceea ce au auzit, dar discutiile nu au fost facut publice, in pofida apelurilor ca aceste informatii sa fie publicate in detaliu, pentru a raspunde interesului public. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui facute publice discutiile Alexandrei la 112?. continuă pe Hotnews

Cazul Caracal - Cumpanasu: Un politist i-a spus tatalui Alexandrei, cand s-a dus sa anunte disparitia ei, ca daca e incurcata cu vreunul e bun de plata

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei despre care se crede ca a fost ucisa si arsa in Caracal, spune ca politistii din oras i-au spus lucruri revoltatoare tatalui fetei cand acesta s-a dus sa reclame disparitia ei. Oamenii legii i-ar fi spus tatalui fetei ca e bun de plata daca aceasta s-a incurcat cu vreunul, transmite Mediafax.

STS revine cu precizari despre functionarea serviciului 112 in cazul Caracal. De ce prezinta scuze publice

Serviciul de Telecomunicatii Speciale informeaza, printr-un comunicat de presa remis Adevarul, ca, in urma unor verificari interne privind functionarea sistemului numarului unic de urgenta 112 si procedurile urmate de operatorii sai, a rezultat ca nu exista inadvertente, sincope sau defectiuni tehnice ale echipamentelor sau serviciilor. STS prezinta scuze pentru modul in care a comunicat public.

Fost ofiter de politie, despre cazul din Caracal: Ce ar fi trebuit sa-i spuna Alexandrei politistul de la 112

Un fost ofiter de politie, Mihai Untaru, a atras atentia ca Alexandra, copilul de 15 ani din Caracal care a sunat la 112, avea nevoie de ajutor imediat si nu trebuia sa fie supusa unui interogatoriu. in acest caz fiind vorba de o rapire, STS avea obligatia sa faca o localizare imediata si sa prelucreze datele, nu sa astepte interventia sau solicitarea politei post-apel.

Viorica Dancila a trimis Corpul de control sa identifice problemele in CAZUL CARACAL. Anunt important pentru CSAT. Premierul acuza lipsa de profesionalism si responsabilitate

Viorica Dancila anunta, marti, inaintea sedintei CSAT,masuri draconice dupa cazul Caracal. Premierul a transmis caa trimis Corpul de control sa identifice problemele. Ea a mai spus ca,.

C.T. Popescu despre Dancila si cazul Caracal: Este o combinatie de prostie cu hienism politic. Buda, un cretin

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a folosit cuvinte dure la adresa celor care ar fi trebuit sa se ocupe de cazul Caracal. Scriitorul si gazetarul a avut remarci critice la adresa premierului Viorica Dancila, a fostului sef IGPR, Ioan Buda si la adresa tuturor celor implicati. Cristian Tudor Popescu a comentat in cuvinte grele cazul de .

Cazul Caracal - Avocatul lui Dinca afirma ca acesta neaga ca le-ar fi vazut vreodata pe fete: Spune ca nu stie despre ce este vorba Cum a explicat suspectul osemintele si bijuteriile gasite

Suspectul principal din cazul Caracal nu recunoaste faptele de care este acuzat si neaga ca le-ar fi vazut sau transportat vreodata pe cele doua fete disparute, a spus sambata, avocatul care il apara pe Gheorghe Dinca. Judecatorii Tribunalului Dolj au decis sambata arestarea preventiva pentru 30 de zile a suspectului Gheorghe Dinca. Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori.

Cazul Caracal Audierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale

Audierea suspectului principal in cazul Caracal, Gheorghe Dinca, a fost intrerupta duminica seara, dupa ce acestuia i s-ar fi facut rau, a anuntat avocatul din oficiu al barbatului. Dinca a fost dus in arestul politiei, unde primeste ingrijiri medicale, iar audierile urmeaza sa se reia la ora 20.

Cazul Caracal |Anunt de ultima ora de la anchetatori: de la cine provin ramasitele umane gasite in casa groazei

Anchetatorii au venit cu detalii despre ramasitele umane gasite in casa groazei din Caracal. Au fost analizate probele ADN, iar concluziile au fost prezentate duminica. Anchetatorii au confirmat faptul ca oasele gasite in gospodaria lui Gheorghe Dinca sunt umane. De asemenea, primele rezultate indica faptul ca bucatile de haine, bijuteriile si firele de par apartin .

Hosu, DIICOT, despre ancheta din Cazul Caracal: Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele Este vorba despre o locatie foarte mare, trebuie luata la milimetru

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, spune ca ancheta in cazul Caracal este dificila deoarece este vorba despre o locatie foarte mare care trebuie luata la milimetru. Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele, a afirmat Hosu, potrivit Mediafax.

Reactie de ultima ora a premierului Dancila in cazul Caracal: ce se pregateste la Guvern

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, o declaratie de presa in care a vorbit despre crima oribila din Caracal. Sefa Guvernului a anuntat ca ar putea fi organizat un referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol si pedofilie. PSD, partidul care in ultimii doi ani a incercat si a si reusit sa mutileze .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3108 seconds )