Libnet.ro
UNICEF

20:15

Reactie de ultima ora a premierului Dancila in cazul Caracal: ce se pregateste la Guvern

Playtech Playtech,
Reactie de ultima ora a premierului Dancila in cazul Caracal: ce se pregateste la Guvern

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, o declaratie de presa in care a vorbit despre crima oribila din Caracal. Sefa Guvernului a anuntat ca ar putea fi organizat un referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol si pedofilie. PSD, partidul care in ultimii doi ani a incercat si a si reusit sa mutileze . continuă pe Playtech

C.T. Popescu despre Dancila si cazul Caracal: Este o combinatie de prostie cu hienism politic. Buda, un cretin

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a folosit cuvinte dure la adresa celor care ar fi trebuit sa se ocupe de cazul Caracal. Scriitorul si gazetarul a avut remarci critice la adresa premierului Viorica Dancila, a fostului sef IGPR, Ioan Buda si la adresa tuturor celor implicati. Cristian Tudor Popescu a comentat in cuvinte grele cazul de .

Cazul Caracal - Avocatul lui Dinca afirma ca acesta neaga ca le-ar fi vazut vreodata pe fete: Spune ca nu stie despre ce este vorba Cum a explicat suspectul osemintele si bijuteriile gasite

Suspectul principal din cazul Caracal nu recunoaste faptele de care este acuzat si neaga ca le-ar fi vazut sau transportat vreodata pe cele doua fete disparute, a spus sambata, avocatul care il apara pe Gheorghe Dinca. Judecatorii Tribunalului Dolj au decis sambata arestarea preventiva pentru 30 de zile a suspectului Gheorghe Dinca. Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori.

Taxarea muncii trebuie redusa! Masuri de ultima ora in economie

Masuri de ultima ora in economie. Ministrul Finantelor a anuntat, in urma cu putin timp, doua masuri foarte importante pentru relansarea economiei si pastrarea tinerilor in tara! Taxarea muncii.

Veste de ultima ora pentru Eugen Neagoe! Ce i-au spus medicii antrenorului de la Dinamo

Eugen Neagoe va purta tot restul vietii un defibrilator automat, pe care medicii i l-au implantat sub piele, in zona claviculei. Antrenorul lui Dinamo este acum in afara oricarui pericol, dupa ce duminica a suferit un infarct ventricular minor, in timpul meciului pierdut de echipa sa pe teren prorpiu in fata celor de la CSU .

VIDEO Gafa a premierului: Dancila a incurcat orele apelului Alexandrei la 112. Premierul vorbeste de primul apel in noaptea de joi seara, la ora 11:05. Fata sunase dimineata, potrivit STS

Premierul Viorica Dancila a cerut ca in fata CSAT sa se prezinte un raport minut cu minut al cazului de la Caracal, insa a incurcat orele la care fata disparuta a sunat la 112.

Cazul Caracal - Suspectul este audiat, sambata dimineata, la DIICOT Craiova

In cursul noptii, dosarul penal privind cauza din Caracal a fost preluat de DIICOT, iar, la ora transmiterii stirii, principalul suspect- Gheorghe Dinca- de 57 de ani, este audiat la Craiova. DIICOT Craiova are in lucru si dosarul in care se cerceteaza si disparitia Luizei Mihaela Melencu, transmite Mediafax. Fata a fost vazuta tot in Caracal ultima data, la jumatatea lunii aprilie, asteptand la ocazie.

Cazul Caracal - Cronica unei crime anuntate la 112 Ultimele cuvinte ale Alexandrei: Vine! Vine!. Politia a intervenit dupa 19 ore

De Alexandra, o tanara eleva de 15 ani, din Dobrosloveni, nu mai stia nimeni nimic de miercuri, de la ora 10. Fata plecase la Caracal si se urcase intr-o masina de ocazie. Si-a gasit sfarsitul in casa barbatului in a carui masina se urcase, un mecanic auto, care locuia langa o hala dezafectata de la marginea orasului. O tragedie care ar fi putut insa prevenita: fata reusise sa sune joi dimineata, la ora 11. 05, nu o data, ci de trei ori la 112. Cu toate acestea, politistii au intrat in casa presupusului asasin abia dupa 19 ore, la sase dimineata a zilei de vineri. STS: Adolescenta de 15 ani a sunat de 3 ori la 112 in interval de 7 minute Serviciul sustine ca nu identifica locul telefonuluiAsociatia europeana a numarului 112: Autoritatile romane care gestioneaza 112 au fost reticente ani de zile in folosirea unei tehnologii de localizare gratuita.

Teodor Melescanu, MESAJ de ultima ora dupa ce a fost oficial inlocuit la Externe: Mi-am dedicat viata promovarii intereselor Romaniei

Teodor Melescanu a avut, miercuri, o prima reactie dupa ce a fost inlocuit la Ministerul de Externe cu Ramona Manescu. Mesescanu spune ca si-a indeplinit obiectivul, acela de adezvolta interesele.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora despre prezidentiabilul Pro Romania

Victor Ponta face primul anuntdespre prezidentiabilul Pro Romania, dupace planul sau privind un candidat unic de stanga a esuat, PSD anuntand ca o sustine pe Viorica Dancila la.

Cazul Caracal - O asociatie de procurori spune ca la perchezitii a fost gasit un corp carbonizat Niciun procuror nu a interzis politistilor sa intre in locatie

Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor AMASP) sustine, intr-un comunicat in care prezinta o cronologie a actiunilor anchetatorilor in cazul fetei disparute la Caracal, asa cum a fost ea constatata de colegii procurori, ca la perchezitiile efectuate la locuinta suspectului a fost gasit un corp carbonizat. Asociatia afirma ca de la prima suspiciune cu privire la locul unde s-ar putea afla victima au fost trimise echipajele de politie sa investigheze, iar procurorii au dat indicatii ca la cel mai mic semn de activitate sa intre. Despre localizarea apelurilor victimei, AMASP spune ca cea facuta de STS a fost pe o arie de cateva sute de case, deoarece atat permite sistemul utilizat de acestia, si ca in cauza nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibila anchetelor penale dupa decizia CCR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )