Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vezi harta care arata unde mor cei mai multi oameni din cauza poluarii

Antena3 Antena3,
Vezi harta care arata unde mor cei mai multi oameni din cauza poluarii

Poluarea atmosferica ar provoca anual, se crede, 1,2 milioane de decese premature in intreaga lume, dar rata mortalitatii variaza foarte mult de la o tara la alta. Earth Observatory din cadrul NASA a creat o. continuă pe Antena3

Nunta lui George Soros, locul de intalnire al unora dintre cei mai influenti oameni din lume

Investitorul miliardar George Soros, in varsta de 83 de ani, s-a casatorit sambata cu Tamiko Bolton, de 42 de ani, ceremonia fiind urmata de o petrecere impresionanta la resedintei lui din Anglia, unde au participat 500 de invitati dintre oamenii cei mai influenti din lume.

Experimentul Portofelul Pierdut: Bucuresti, pe locul 11 in topul onestitatii. Helsinki, orasul cu cei mai cinstiti locuitori

Un experiment cu camera ascunsa in 16 orase de pe 4 continente releva ca Helsinki, capitala Finlandei, este locuita de unii dintre cei mai onesti oameni. Potrivit testului realizat de Reader's Digest, care a implicat 192 de portofele pierdute, Bucurestiul se pozitioneaza pe locul 11 in topul onestitatii, in timp ce ultima pozitie in revine capitalei Portugaliei, Lisabona.

Romanii cu bani, cei mai mari datornici la Fondul de Sanatate

O analiza a statutului restantierilor la Fondul National Unic de Asigurari de Sanatate releva faptul ca, in Salaj, cei mai mari restantieri la plata acestei contributii sunt tocmai cei care, teoretic, au mai multi bani: patronii.

Imaginile induiosatoare care arata prietenia dintre un maidanez si un copil

Un videoclip inedit, care arata legatura stransa dintre un copil si un maidanez, a fost difuzat in emisiunea Sinteza Zilei. Este limpede ca acest caine este asimilat de comunitate, a comentat Mihai Gadea. Iata.

Tara, tara, vrem pamant! China si Egiptul, cei mai mare jucatori agricoli pe terenurile altor state

China tocmai a inchiriat trei milioane de hectare, sau 5% din Ucraina pentru o jumatate de secol. Asta inseamna circa 9% din suprafata agricola a vecinilor nostri, cam cat suprafata Belgiei, pentru a dezvolta ferme agricole. China nu este la prima achizitie de acest fel si nu e nici singurul stat care inchiriaza sau cumpara teren in alte state. Chinezii mai opereaza 400. 000 de hectare in Sudan si alte 110. 000 hectare in Tadjikistan. De asemenea, Egiptul a inchiriat 800. 000 de hectare in Uganda, tot pentru culturi agricole.

1990 - 1991, cei mai negri ani ai Adevarului

Ziaristi care s-au facut pres in fata conducerii FSN-iste, complicitate prin instigare la agresiunile Mineriadei din iunie 1990 si articole memorabile prin abjectul lor. Asa au fost primii ani de dupa Revolutie ai Adevarului.

Imaginea surprinsa din SATELIT care arata ce se intampla intr-o tara din UE. Trebuie luate masuri urgente

Fotograful canadian Edward Burtinskaya a umblat prin toata lumea pentru a surprinde tablouri impecabile cu efectul pe care lipsa sau prezenta apei o are asupra pamantului, si implicit asupra omenirii. Colectiile.

Simbolul SECRET din cladirea Parlamentului European care arata VIITORUL UE. A fost prezis din 1563

Adeptii teoriilor conspiratiei sustin ca locul care gazduieste Parlamentul European ar avea numeroase simboluri malefice. Cladirea Louise Weiss, terminata pe data de 14 decembrie 1999 are un aer futurist, care.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )