Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sondaj. Cine are cele mai mari sanse de a invinge in alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Sondaj. Cine are cele mai mari sanse de a invinge in alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Igor Dodon ramane in continuare principalul favorit al alegerilor prezidentiale din 1 noiembrie, cel putin asta potrivit unui sondaj de opinie prezentat joi, 24 septembrie, de Asociatia Sociologilor si Demografilor, organizatie apropiata de Partidul Socialistilor, studiul careia arata ca, daca in turul doi ajung Igor Dodon si Maia Sandu, actualul presedinte al R. Moldova va mai obtine un mandat. continuă pe Adevărul

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Ancheta Cele mai mari banci din lume, acuzate ca au spalat sume uriase de bani ani de zile

Sume astronomice de bani murdari au trecut ani de zile prin cele mai mari institutii bancare din lume, dezvaluie o investigatie internationala a Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie ICIJ), care denunta insuficientele de reglementare din sectorul bancar.

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

Simona Halep stie unde are cele mai mari probleme in meciurile contra Karolinei Pliskova

Nu a mai ramas mult timp pana la startul finalei de la Roma Premier 5), turneu unde Simona Halep a mai disputat ultimul act in doua randuri 2017, 2018). Sportiva noastra ii cunoaste bine jocul adversarei si stie unde are cele mai mari probleme atunci cand vine vorba despre Karolina Pliskova. Finala de la Foro Italico va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1 de la ora 15:30.

Al Hilal, exclusa din Liga Campionilor Asiei, desi isi conducea grupa si era castigatoarea editiei trecute. Razvan Lucescu: Este una dintre cele mai mari injustitii din fotbalul mondial

Campioana en-titre Al Hilal a fost exclusa din Liga Campionilor Asiei, in conditiile in care Razvan Lucescu a avut la dispozitie doar opt jucatori de camp si trei portari pentru partida de miercuri cu.

Topul judetelor cu cele mai bogate firme

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit analizei unei firme de consultanta.

Julio Iglesias implineste azi 77 de ani. Top 5 cele mai frumoase melodii ale cantaretului spaniol (VIDEO)

Julio Iglesias este artistul latin care a vandut cele mai multe albume din istorie, fiind totodata si in topul celor zece artisti cu cele mai numeroase vanzari din istorie, la nivel mondial. Artistul are in.

Asa faci cele mai gustoase oua jumari. Ingredientele secrete care nu dau gres

Scob, omleta sau oua jumari este o mancare simpla care are la baza oua batute si prajte in grasime vegetala sau animala. in functie de zona si preferinta, se adauga mezeluri, verdeturi, legume sau smantana. Preparatul poate fi perfectionat si cu alte ingrediente pentru a-l face savuros. Reteta de oua jumari. Ingredientele care fac .

USR: Ipocrizia de astazi a PSD va insemna fie taxe mai mari, fie imprumuturi, deficit si inflatie

USR spune ca rectificarea bugetara adoptata marti cu modificari toxice introduse de PSD-ALDE arunca Romania intr-o noua criza economica si va insemna fie taxe mai mari sau mai multe pe munca, fie imprumuturi impovaratoare, deficit si inflatie.

USR: Ipocrizia de astazi a PSD va insemna pentru romani fie taxe mai mari ori mai multe pe munca, fie imprumuturi impovaratoare, deficit si inflatie

Reprezentantii USR au transmis ca rectificarea bugetara adoptata marti de Parlament, cu modificarile toxice introduse de PSD-ALDE, vor duce Romania intr-o criza economica, in pofida eforturilor depuse pentru a fi evitata o astfel de situatie. Sursa citata adauga ca ipocrizia de astazi a PSD va insemna pentru romani fie taxe mai mari ori mai multe pe munca, fie imprumuturi impovaratoare, deficit si inflatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )