Libnet.ro
UNICEF

15:30

SONDAJ Cu cine ati vota in turul doi la prezidentiale, intr-o confruntare Klaus Iohannis - Dan Barna?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Cu cine ati vota in turul doi la prezidentiale, intr-o confruntare Klaus Iohannis - Dan Barna?

Sondaje recente indica posibilitatea unei confruntari intre actualul presedinte Klaus Iohannis si liderul USR, Dan Barna, in turul doi al alegerilor prezidentiale din toamna acestui an. in eventualitatea unei astfel de finale, cu cine ati vota?Intra in articol pentru a vota. continuă pe Hotnews

Dancila: PSD este hotarat sa intre in turul doi si sa castige alegerile Sprijnul ALDE si Pro Romania este important

Biroul Politic National al PSD a decis ca Viorica Dancila sa fie candidatul partidului la prezidentiale. Orice candidatura trebuie sa fie sustinuta de un vot in cadrul partidului, a spus Dancila, inainte de sedinta. Bineinteles ca sprijnul ALDE si ProRomania este important, dar PSD este hotarat sa mearga in aceste alegeri si nu numai sa intre in turul doi, ci sa le si castige, a spus liderul partidului.

Viorica Dancila: Voi demisiona daca nu intru in turul doi; in sondaje nu sunt o locomotiva, dar sper sa devin una

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat miercuri seara la Digi 24 ca desi initial planul era de a avea un candidat comul la prezidentiale cu ALDE, in urma rezultatelor de la europarlamentare s-a razgandit. Totodata, premierul a afirmat ca daca nu va ajunge in turul doi, isi va da demisia.

Basescu: PSD o va vota pe doamna Dancila, dar asta nu inseamna ca va intra in turul doi. Cat de penibil a ajuns PSD sa dea batalia daca intra sau nu in turul doi

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca Viorica Dancila va fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale si ca fi votata de social-democrati in primul tur, dar acest lucru nu va fi suficient pentru a intra in cel de-al doilea tur.

Europa League: Rezultate complete turul doi preliminar - Gent, scorul serii cu Viitorul (6-3); Ludogoret, doar egal cu Valur Reykjavik (1-1)

Joi s-au disputat ultimele meciuri din prima mansa a turului doi preliminar al Eruopa League, faza in care evolueaza trei echipe din Romania. Gent le-a administrat o infrangere drastica celor de la FC Viitorul, scor 6-3, FCSB s-a impus pe terenul lui Alashkert, scor 3-0, in timp ce Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Honved, scor 0-0. Campioana Bulgariei, Ludogoret Razgrad, a smuls inextremis un egal pe terenul formatiei islandeze Valur Reykjavik, gratie unui gol marcat in minutul 90+2.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )