Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Voi demisiona daca nu intru in turul doi; in sondaje nu sunt o locomotiva, dar sper sa devin una

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila: Voi demisiona daca nu intru in turul doi; in sondaje nu sunt o locomotiva, dar sper sa devin una

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat miercuri seara la Digi 24 ca desi initial planul era de a avea un candidat comul la prezidentiale cu ALDE, in urma rezultatelor de la europarlamentare s-a razgandit. Totodata, premierul a afirmat ca daca nu va ajunge in turul doi, isi va da demisia. continuă pe Adevărul

Dancila: Voi demisiona de la sefia PSD daca nu intram in turul 2 la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, a reiterat ca va demisiona de la sefia PSD daca nu va reusi sa acceada in turul 2 al alegerilor prezidentiale, dar a punctat ca obiectivul.

Dancila: PSD este hotarat sa intre in turul doi si sa castige alegerile Sprijnul ALDE si Pro Romania este important

Biroul Politic National al PSD a decis ca Viorica Dancila sa fie candidatul partidului la prezidentiale. Orice candidatura trebuie sa fie sustinuta de un vot in cadrul partidului, a spus Dancila, inainte de sedinta. Bineinteles ca sprijnul ALDE si ProRomania este important, dar PSD este hotarat sa mearga in aceste alegeri si nu numai sa intre in turul doi, ci sa le si castige, a spus liderul partidului.

Basescu: PSD o va vota pe doamna Dancila, dar asta nu inseamna ca va intra in turul doi. Cat de penibil a ajuns PSD sa dea batalia daca intra sau nu in turul doi

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca Viorica Dancila va fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale si ca fi votata de social-democrati in primul tur, dar acest lucru nu va fi suficient pentru a intra in cel de-al doilea tur.

Basescu spune ca Iohannis are interes ca Dancila sa intre in turul doi la prezidentiale: Daca intra Barna PSD va vota USR

Interesul lui Klaus Iohannis este sa intre in turul doi la prezidentiale cu Viorica Dancila, sustine fostul presedinte Traian Basescu. El a afirmat ca, daca Iohannis intra in turul doi cu Dan Barna, liderul USR va avea electoratul PSD de partea lui.

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu demisioneaza, maine il voi demite

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia. Dancila a precizat ca a trimis Corpul de control la CNAS.

Viorica Dancila: ,,Stiu ca nu o sa intru intr-o lupta usoara

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, marti, ca decizia Biroului Permanent National si a Co.

Scenariu-soc. Ce s-ar putea intampla cu Viorica Dancila daca pierde alegerile

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a afirmat, miercuri, ca nu o vede bine pe Viorica Dancila daca va pierde alegerile prezidentiale, fie si in turul 2. Nu o vad bine dupa aia. Decat daca. Stiti ce s-ar p.

Scenariu-soc. Ce s-ar putea intampla cu Viorica Dancila daca pierde alegerile prezidentiale

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a afirmat, miercuri, ca nu o vede bine pe Viorica Dancila daca va pierde alegerile prezidentiale, fie si in turul 2. Nu o vad bine dupa aia. Decat daca. Stiti ce s-ar p.

Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Liviu Plesoianu a avut o reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a fost desemnata in cadrul unui CEx PSD, drept candidatul oficial al social-democratilor in cursa pentru prezidentiale. Deputatul PSD s-a.

Rares Bogdan: inainte de a candida la prezidentiale, Viorica Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala

Inainte de a candida la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala, a declarat la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan. El considera ca actualul premier nu ar avea nici o sansa sa intre in turul al doilea, apreciind ca ar fi rusinos pentru alegatorii din partea stanga sa o aleaga pe Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )