Libnet.ro
UNICEF

21:45

SONDAJ Costurile vietii ii ingrijoreaza pe cei mai multi clienti din Romania, dar 6 din 10 cred ca economia tarii se va imbunatati

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Costurile vietii ii ingrijoreaza pe cei mai multi clienti din Romania, dar 6 din 10 cred ca economia tarii se va imbunatati

58% dintre clientii institutiilor financiare nebancare din Romania considera ca economia Romaniei se va imbunatati in urmatoarele 12 luni, in timp ce 19% dintre ei apreciaza ca situatia economica va ramane stabila in 2015, potrivit unui studiu desfasurat de compania britanica de cercetare GfK in toate tarile in care este prezent International Personal Finance IPF), grupul din care face parte Provident Financial Romania. continuă pe Adevărul

SONDAJ Provident: costurile vietii ii ingrijoreaza pe cei mai multi clienti din Romania, dar 6 din 10 cred ca economia tarii se va imbunatati

58% dintre clientii institutiilor financiare nebancare din Romania considera ca economia Romaniei se va imbunatati in urmatoarele 12 luni, in timp ce 19% dintre ei apreciaza ca situatia economica va ramane stabila in 2015, potrivit unui studiu desfasurat de compania britanica de cercetare GfK in toate tarile in care este prezent International Personal Finance IPF), grupul din care face parte Provident Financial Romania.

Wimbledon, turneul de Grand Slam cu cei mai multi fani pe retelele de socializare

Turneul de tenis pe iarba de la Wimbledon este cel mai atractiv dintre cele patru Grand Slam-uri ale anului in privinta atragerii fanilor pe retelele de socializare, de la Facebook, Twitter pana la Instagram,.

Franta a RETINUT cei mai multi imigranti. Printre vizati, imigranti romani

Franta detine recordul european in privinta numarului de imigranti plasati in detentie in cursul anului 2014, fiind vizati in principal cetateni romani.

Tabara exclusivista pentru miliardari, in care sunt invatati cum sa faca si mai multi bani

In aceste zile, 20 dintre cei mai bogati oameni ai lumii se afla la Wolfsberg, in Elvetia, acolo unde UBS organizeaza o tabara pentru miliardari. Scopul acesteia este sa ii invete cum sa isi conserve si.

Pisica cu cei mai ciudati ochi si stapana ei! FOTO incredibile!

O batranica din Japonia a adoptat, in urma cu mai multi ani, o felina gasita pe strada. Fukumaru este pisica cu ochii cei mai ciudati, iar prietenia celor doua a fost surprinsa, de-a lungul vremii, in cateva fotografii de colectie! .

Asociatia Romana de Psihiatrie: in Romania se sinucid cu 50% mai multi tineri decat media europeana

In Romania se sinucid cu 50% mai multi tineri fata de media europeana, iar procentajul in randul adultilor ajunge la 21%. in Romania, frecventa cazurilor de suicid la tinerii de 15-19 ani este cu circa 50%.

Autoritatile tunisiene: Masacrul din Tunisia are mai multi autori

Masacrul din Tunisia in care au murit cel putin 38 de oameni are mai multi autori. Victimele macelului de pe plaja din Sousse spun ca studentul de 23 de ani care a fost ucis in urma confruntarilor cu politia nu.

Politistii tunisieni au retinut mai multi suspecti in cazul atacului terorist din Sousse

Politia tunisiana a arestat mai multi suspecti, banuiti ca aveau legaturi cu studentul care a masacrat zeci de turisti pe o plaja din Sousse, transmite Ministerul de Interne. Anchetatorii sustin ca atacatorul .

Mai multi turisti moldoveni care mergeau intr-o vacanta all inclusive in Bulgaria au fost inselati de agentia de turism

Mai multi cetateni moldoveni au plecat in vacanta in Bulgaria dupa ce au achitat un sejur de zece zile la un hotel de patru stele all inclusive. Cand au ajuns acolo, o femeie, care a platit 260 de euro pentru.

Cei mai mari inventatori romani

Cei mai mari inventatori romani. Romanii au avut intotdeauna un cuvant de spus in lumea stiintei, inventiile sau descoperirile acestora salvand milioane de vieti. Daca in ziua de azi, Romania este recunoscuta in special pentru programatorii sai, in trecut, cei mai mari inventatori romani au facut descoperiri vitale in medicina sau au uimit lumea cu primele aparate de zbor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )