Libnet.ro
UNICEF

14:45

SONDAJ Credeti ca va cere ministrul Toader revocarea procurorului general Lazar?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Credeti ca va cere ministrul Toader revocarea procurorului general Lazar?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a hotarat sa-l evalueze pe procurorul general Augustin Lazar. Acesta din urma acuza o nevoie imperioasa a cuiva de . ) a subordona Ministerul Public, declarand ca tema protocoalelor e una falsa, folosita manipulatoriu. Lazar a mai aratat ca evaluarea vine in contextul unor investigatii-cheie, inclusiv cea referitoare la violentele din 10 august. Ministrul Toader, pe de alta parte, spune ca decizia de evaluare nu a venit din senin. Credeti ca va cere ministrul Toader revocarea procurorului general Lazar? Participa la Sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Toader i va raspunde procurorului general marti, ntr-o conferinta de presa

Ministrul Justitiei ii va raspunde procurorului general, Augustin Lazar, referitor la protocoalele dintre Ministerul public si SRI intr-o conferinta de presa pe care o va sustine in cursul zilei de marti.

UPDATE Tudorel Toader, dupa declaratiile lui Augustin Lazar: Se numeste libertate de exprimare iar fiecare se exprima dupa cum i dicteaza limitele de ntelegere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat luni, dupa declaratiile procurorului general Augustin Lazar potrivit carora manipularea opiniei publice este folosita ca instrument pentru destabilizarea activitatii procurorilor, ca se numeste libertate de exprimare iar fiecare se exprima dupa cum ii dicteaza limitele de intelegere. De asemenea, Toader a spus ca va anunta marti ora la care va sustine conferinta de presa referitoare la recentele afirmatii ale procurorului general al PICCJ.

Tudorel Toader anunta ca ncepe evaluarea procurorului general, Augustin Lazar

Tudorel Toader, a anuntat sambata dimineata, pe Facebook, ca incepe procedura de evaluare a activitatii procurorului general, Augustin Lazar, ministrul justitiei folosind ca motiv protocoalele incheiate cu SRI. Amintim ca evaluarea activitatii DNA a dus la revocarea din functie a sefei institutiei, Laura Codruta Kovesi.

Toader si Lazar, meci de ping pong cu acuzatii. Ministrul Justitiei sustine ca decizia de evaluare a procurorului general nu a venit din senin.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, luni dimineata, despre demararea procedurii de evaluare a procurorului general Augustin Lazar, sustinand ca decizia nu a venit din senin, ci a observat de-a lungul timpului, scrie Ziare. com .

Tudorel Toader, despre evaluarea procurorului general: Decizia a fost a mea si atat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca ii apartine in totalitate decizia de a incepe procedura de evaluare a procurorului general, Augustin Lazar. intrebat de jurnalisti, la intrarea.

Tudorel Toader, declaratii in scandalul momentului: Evalurea procurorului general nu a venit din senin

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut, luni, noi declaratii despre evaluarea procurorului general al Romaniei. Voi face evaluarea, in maxim 30 de zile voi prezenta public rezultatele. Voi face o radiogr.

Toader declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca declanseaza procedura de evaluare a activitatii manageriale a procurorului general, Augustin Lazar, in contextul protocoalelor incheiate cu SRI, scrie Agerpres.

Maior, ntrebat despre evaluarea procurorului general: Regretatul senator John McCain mi-a spus ca apreciaza modul n care anumite institutii si-au facut datoria n ultimii doi ani

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat luni ca nu vrea sa se pronunte pe decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a demara procedura de evaluare a procurorului general, dar fostul senator republican John McCain i-a spus ca apreciaza in mod deosebit felul in care anumite institutii, inclusiv cea condusa de doamna Kovesi, si-au facut datoria in ultimii doi ani, relateaza news. ro.

Tudorel Toader pregateste revocarea lui Augustin Lazar: Ministrul Justitiei a anuntat demararea procedurii de evaluare a activitatii procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, sambata dimineata, demararea procedurii de evaluarea a activitatii manageriale a procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Cel mai probabil aceasta se va.

Dacian Ciolos: Sub pretextul evaluarii procurorului general, Toader incearca sa puna presiune pe dosarul protestului

Fostul premier, Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania Impreuna, sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incearca sa puna presiune pe dosarul legat de protestul din 10 august prin anuntul privind evaluarea activitatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )