Libnet.ro
UNICEF

15:30

SONDAJ Ce credeti despre decizia lui Augustin Lazar de a se pensiona acum?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce credeti despre decizia lui Augustin Lazar de a se pensiona acum?

Procurorul general Augustin Lazar se pensioneaza. Cu mandatul pe cale sa se incheie pe 27 aprilie si implicat in scandalul produs de acuzatiile ca a refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip, el a candidat la un nou mandat, dar a fost respins de ministrul Tudorel Toader. Procurorii din CSM au admis cererea de pensionare. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti despre decizia lui Augustin Lazar de a se pensiona acum?. continuă pe Hotnews

SONDAJ Ce credeti despre decizia lui Augustin Lazar de a se pensiona acum?

Procurorul general Augustin Lazar se pensioneaza. Cu mandatul pe cale sa se incheie pe 27 aprilie si implicat in scandalul produs de acuzatiile ca a refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip, el a candidat la un nou mandat, dar a fost respins de ministrul Tudorel Toader. Procurorii din CSM au admis cererea de pensionare. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti despre decizia lui Augustin Lazar de a se pensiona acum?.

Lovitura de teatru: Augustin Lazar a depus dosarul pentru pensionare

Augustin Lazar a depus dosarul pentru a se pensiona. Informatia a fost dezvaluita miercuri, la Sinteza Zilei. O lovitura de teatru in cazul lui Augustin Lazar. Surse CSM au confirmat ca si-a depus.

C.T. Popescu, reactie la demisia lui Augustin Lazar: Arata desconsiderare fata de Parchet si magistrati

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a depus cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), desi initial se inscrisese pentru un nou mandat. Cristian Tudor Popescu este de parere ca decizia lui Lazar arata desconsiderare fata de Parchet si fata de magistrati. Miscarea lui Augustin Lazar nu putea fi anticipata, cel putin nu [] .

Scandal in GDS din cauza premiului acordat lui Augustin Lazar. Disidentul anti-comunist Radu Filipescu se autosuspenda din Grup

E scandal in Grupul de Dialog Social dupa decizia organizatiei de a-i acorda Premiul GDS pe anul 2018 procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, cel care pe vremea regimului comunist a refuzat liberarea unor.

UPDATE Laura Stefan demisioneaza din GDS / Disidentul Radu Filipescu se autosuspenda din GDS: Am sustinut pozitia nu foarte simpla de a nu se continua cu demersul de decernare a premiului pentru Augustin Lazar

Fostul detinut politic Radu Filipescu anunta ca a luat decizia de a autospenda din Grupul pentru Dialog Social GDS), unde este membru de aproape 30 de ani. El spune ca a sustinut ca GDS sa nu continue demersul de decernare a premiului pentru Augustin Lazar, argumentand ca, chiar daca nu a fost tortionar, actualul procuror general a avut un rol care nu poate fi neglijat. 29 Laura Stefan a anuntat, pe Facebook, ca a demisionat din GDS.

Grupul pentru Dialog Social a anulat ceremonia de decernare a premiului pentru Augustin Lazar

Grupul pentru Dialog Social a anulat ceremonia in care urma sa-i fie decernat premiul lui Augustin Lazar. Decizia, sustine GDS, vine dupa comunicatul Procurorului general privind transmitere premiului catre.

GDS anuleaza ceremonia de decernare a premiului pentru Augustin Lazar. Motivul: anuntul procurorului general ca-l transmite fostilor detinuti politic

Ceremonia de miercuri in care urma sa-i fie decernat lui Augustin Lazar premiul GDS a fost anulata de organizatori. GDS precizeaza ca decizia vine dupa comunicatul procurorului general privind transmitere premiului catre fostii detinuti politic.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE ACORDAREA PREMIULUI GDS PE ANUL 2018: O recunoastere a eforturilor si rezultatelor Ministerului Public

Procurorul general, Augustin Lazar, considera ca faptul ca ii este acordat premiul GDS pe anul 2018 este o recunoastere a eforturilor si rezultatelor Ministerului Public in lupta anticoruptie, in apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si in consolidarea statului de drept.

Ion Cristoiu, informatie-bomba: Augustin Lazar pleaca!

Jurnalistul Ion Cristoiu a dat o informatie bomba despre Augustin Lazar. Ion Cristoiu a spus ca Augustin Lazar va pleca din functie. Din intamplara de la Timisoara am retinut un anunt sigur. Am auzit .

TARICEANU: Augustin Lazar a calcat in picioare cele mai elementare drepturi ale luptatorilor anticomunisti

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a criticat Societatea Timisoara care l-a premiat pe Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar spunand despre acesta ca a calcat in picioare cele mai elementare drepturi ale luptatorilor anticomunisti din perioada anilor 80 .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )