Libnet.ro
UNICEF

12:15

TARICEANU: Augustin Lazar a calcat in picioare cele mai elementare drepturi ale luptatorilor anticomunisti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU: Augustin Lazar a calcat in picioare cele mai elementare drepturi ale luptatorilor anticomunisti

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a criticat Societatea Timisoara care l-a premiat pe Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar spunand despre acesta ca a calcat in picioare cele mai elementare drepturi ale luptatorilor anticomunisti din perioada anilor 80 . continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu ataca Societatea Timisoara: Cum sa premiezi un procuror care a calcat in picioare cele mai elementare drepturi ale luptatorilor anticomunisti?

Premiul Speranta, acordat in acest an de Societatea Timisoara procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, aduce atingere memoriei celor care s-au sacrificat pentru idelaurile libertatii, sustine presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa semneze revocarea lui Augustin Lazar

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a adresat ieri liberalilor o scisoare deschisa in care le cere sa-l convinga pe Klaus Iohannis, pe care-l numeste liderul vremelnic al partidului, sa dea dovada de respect fata de fondatorii PNL si fata de cei care au murit in temnitele comuniste si sa semneze revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general.

Tariceanu, apel catre liberali: Sustineti demiterea lui Augustin Lazar, unul dintre multii calai ai parintilor si bunicilor nostri. in Gulagul romanesc s-au stins liberali si taranisti laolalta

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, le-a transmis duminica o scrisoare deschisa liberalilor prin care le cere sa sustina demersul sau de demitere a lui Augustin Lazar, pe care il califica drept fost tortionar fie si moral insarcinat de comunisti sa mentina dupa gratii criticii regimului. El face apel la PNL sa il convinga pe Klaus Iohannis sa dea dovada de respect pentru cei care au murit in temnitele comuniste si sa semneze revocarea procurorului general.

Tariceanu, atac la Augustin Lazar: Acest Vasile Roaita al Opozitiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la atacat sambata pe procurorul general Augustin Lazar, spunand despre aceste ca este un Vasile Roaita al Opozitiei.

Calin Popescu-Tariceanu, replica dura legata de pensia lui Augustin Lazar

Klaus Iohannis le-a dat un raspuns halucinant celor doi fosti detinuti politici, Ioan Muntean si Marin Iancu, care i-au cerut, vineri, la Cotroceni, sa-l revoce pe Augustin Lazar din functia de procuror.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei. Partidul condus de Calin Popescu Tariceanu sustine ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar.

Augustin Lazar si Tudorel Toader se bat in imobile - Cine are VILA mai mare? Imagini cu PALATELE liderilor justitiei (FOTO)

Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, si procurorul general, Augustin Lazar, se bat pentru titlul de cine are vila mai mare. Lazar detine una dintre cele mai elegante si impunatoare imobile din Alba.

SONDAJ. Credeti ca Augustin Lazar trebuie sa demisioneze?

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, este de departe personajul negativ al momentului si se afla in mijlocul unuia dintre cele mai mari scandaluri din ultimii ani. Contestat de foarte multa lume, dar.

Gandirea revoltata? Nu. This Is the New Shit: gandirea des-creierata. Aplicatie pe: Codruta Kovesi, Augustin Lazar, Oana Bogdan etc.

N-am ce face. Politica asta oribila ofera exemplele cele mai vizibile. Politica aduce in dezbatere noul trend din exercitiul ratiunii 2019. Noul trend, da. ETAPA I a fost. Au fost vreo doi ani de revolta: totul era gandit in alb-negru, vehementa era stapana, dusmanul era unic: PSD-ALDE, Dragnea tribul lui. Dovada reusitei: Puterea cedeaza ordonanta Iordache, Dragnea isi schimba ministrii ca pe ciorapi. ETAPA A II-A a fost. A fost 10 august si dupa - un prag al panicii pe care multi nu l-au trecut. Unii s-au mirat: cata Putere au astia, nu-i da nimeni jos. Si au ramas infricosati. Altii au spus: nu se poate asa ceva! Nu se poate. Si au militat de pe Facebook.

Augustin Lazar, mesaj dupa ce a fost premiat: Transmit tinerei generatii de procurori acest premiu impreuna cuun Minister Public independent

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat luni, la Timisoara, ca transmite tinerei generatii de procurori Premiul Speranta de la Societatea Timisoara, la care se mai adauga si un Minister.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )