Libnet.ro
UNICEF

18:30

SONDAJ Ce credeti despre planul de suspendare a contributiilor la Pilonul II de pensii?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce credeti despre planul de suspendare a contributiilor la Pilonul II de pensii?

Dupa un an de uite - nu e cu planurile guvernarii PSD referitoare la Pilonul II de pensii, a aparut o prima mentionare oficiala a intentiei de suspendare a contributiilor la acest Pilon. Este vorba de programul legislativ al Guvernului - 2018, ce mentioneaza suspendarea contributiilor in semestrul al doilea. Oficialitatile coalitiei de guvernamant au reactionat rapid cu afirmatii ce amplifica starea de incertitudine. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti despre planul de suspendare a contributiilor la Pilonul II de pensii?. continuă pe Hotnews

Dragnea a citat gresit din Codul penal, cand i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii (VIDEO)

Liviu Dragnea i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii. Nu a facut-o direct, ci amintind si citand articolul 278.

Ludovic Orban: Dragnea minte cu nerusinare spunand ca nu atenteaza la Pilonul II de pensii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, intr-o conferinta de presa, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, minte cu nerusinare cand sustine ca in Guvern, in coalitie sau in partid nu s-a discutat si nu se va discuta despre desfiintarea Pilonului II de pensii sau inlocuirea contributiilor la acesta.

Dragnea ameninta presa cu plangere penala, dupa ce jurnalistii au scris despre planurile PSD cu Pilonul II de pensii

Liviu Dragnea i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD si ALDE privind Pilonul II de pensii. Acesta a dat asigurari ca nu se va nationaliza sa.

Augustin Zegrean, despre posibila suspendare a Vioricai Dancila: Guvernul se dizolva

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca daca Viorica Dancila va fi suspendata din functie, dupa 45 de zile Guvernul va fi dizolvat, fiind vorba despre o ??.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )