Libnet.ro
UNICEF

11:15

SONDAJ. Credeti ca presedintele Iohannis o va accepta pe Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii Regionale?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Credeti ca presedintele Iohannis o va accepta pe Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii Regionale?

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca Lia Olguta Vasilescu este propunerea PSD pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si. continuă pe Antena3

Cum a lovit Iohannis in Dragnea prin Olguta Vasilescu

Prin refuzul de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor, presedintele Klaus Iohannis l-a obligat pe Liviu Dragnea sa o propuna pentru Ministerul Dezvoltarii, un portofoliu-cheie pentru lupta interna din PSD.

Zegrean: Iohannis nu e obligat sa o accepte pe Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a explicat pentru B1 TV de ce presedintele Klaus Iohannis nu este obligat sa o accepte pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul.

Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, marti, fiind prima iesire a sefului statului dupa ce social democratii au votat luni in sedinta Comitetului Executiv National remanierea Guvernului. Seful statului a anuntat ca accepta.

Cu ce solutie ar putea veni PSD dupa decizia lui Iohannis de a ii respinge pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer

Codrin Stefanescu, proaspat numit secretar general al PSD, a avut marti o reactie rapida dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca accepta remanierea Executivului, insa nu si solutiile propuse pentru Ministerul Transporturilor si cel al.

Liderii PSD se reunesc din nou in sedinta dupa refuzul lui Iohannis de a-i accepta pe Vasilescu si pe Laufer in Guvern

Liderii PSD se reunesc in sedinta pentru a stabili noile propuneri pe care i le vor trimite lui Klaus Iohannis. Lia Olguta Vasilescu este din nou pe lista, de data aceasta la Ministerul Dezvoltarii, iar in.

Olguta Vasilescu, prima reactie dupa ce a fost lasata de Iohannis in afara Guvernului: Stiam ca presedintele e un om ranchiunos si nu imi va ierta declaratii privind persoana sa (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu a avut miercuri la Parlament o prima reactie dupa ce a ramas fara nicio functie in Guvern ca urmare a revocarii de la Ministerul Muncii si a refuzului presedintelui Iohannis de a o numi.

Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi. Dragnea: Iohannis e in stare de orice. Stanescu sa demisioneze

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici sunt noile propuneri PSD pentru Ministerul Dezvoltarii si pentru Ministerul Transporturilor. Cei doi au fost votati in unanimitate in CEX. Liderul PSD Liviu Dragnea se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa accepte noile propuneri ale PSD. in caz contrar, Guvernul va sesiza CCR, sustin surse politice pentru Adevarul.

Prima reactie din PSD dupa ce Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu: E incredibil! Are declaratii halucinante

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a iesit cu un atac la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Vioricai Dancila pentru Transporturi si Ministerul Dezvoltarii, Lia Olguta Vasilescu, respectiv Ilan Laufer.

Olguta Vasilescu: Am luat n calcul sa fie respinsa numirea mea la Transporturi, presedintele e un om ranchiunos. Eu am lasat ceva n urma mea, el nu

Lia Olguta Vasilescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a respins numirea sa la Ministerul Transporturilor pentru ca este un om ranchiunos, ea fiind foarte calificata pentru aceasta functie.

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici au fost votati in unanimitate pentru Dezvoltare si Transporturi. Dragnea: Iohannis e in stare de orice

Ion Mocioalca, presedintele PSD Caras-Severin, si Ciprian Pandea, liderul filialei Calarasi, vor fi destituiti azi de Comitetul Executiv al PSD pentru ca au semnat scrisoarea anti-Dragnea, sustin surse politice pentru Adevarul. Conducerea PSD va mai stabili, de la ora 17. 00, propunerile pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor. Olguta Vasilescu ar putea ramane in afara Guvernului, sustin sursele citate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )