Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sondaj IMAS: PSD, la un minim istoric. PNL, pe primul loc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sondaj IMAS: PSD, la un minim istoric. PNL, pe primul loc

PNL a trecut pe primul loc in preferintele electoratului, depasind PSD cu aproape 2 procente, arata cel mai recent sondaj IMAS, realizat in a doua parte a lunii martie, conform Ziare. com . continuă pe Wall-Street Ro

Sondaj IMAS. PSD, la un minim istoric. PNL si Alianta 2020 USR PLUS, lupta stransa pentru primul loc

PNL si Alianta 2020 USR PLUS s-ar clasa primele la urmatoarele alegeri europarlamentare, arata ultimul sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. PSD s-ar clasa de abia pe locul trei, cu o intentie de vot de aproape 20%.

Sondaj IMAS. PSD, la un minim istoric. Ce scor au PNL si Alianta 2020 USR PLUS

PNL s-ar clasa pe primul loc la urmatoarele alegeri europarlamentare, arata ultimul sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. PSD s-ar clasa de abia pe locul al doilea, cu o intentie de vot de aproape 20%.

Sondaj IMAS: PSD, la un minim istoric, cu 21,5%. PNL, pe primul loc, cu 25,2%. Alianta USR-PLUS - 17,7%

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, PSD ar obtine doar 21,5% din voturi, ceea ce inseamna un minim istoric, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. Pe primul loc este PNL, cu 25,2%, iar Alianta USR-Plus este pe locul al treilea, cu 17,7%. Pe locul al patrulea este partidul lui Calin Popescu Tariceanu, cu 12,7%.

Sondaj IMAS. Klaus Iohannis conduce detasat cursa pentru prezidentiale. Cine porneste cu prima sansa pentru a intra in turul al doilea cu seful statului

Seful statului are toate sansele sa-si asigure un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, in conditiile in care conduce detasat cursa pentru prezidentiale, potrivit ultimului sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM.

VIDEO Manchester City a revenit pe primul loc (2-0 cu Cardiff); Tottenham, victorie la inaugurarea noului White Hart Lane (2-0 cu Crystal Palace)

Manchester City a urcat din nou pe primul loc in Premier League, dupa victoria de pe teren propriu in fata celor de la Cardiff scor 2-0). Tottenham a inaugurat noul White Hart Lane cu un succes impotriva lui Crystal Palace, scor 2-0. Echipa lui Mauricio Pochettino a revenit pe podium, avand un punct avans fata de marea rivala Arsenal un meci mai putin disputat).

Romania, pe primul loc in Europa la scaderea numarului de detinuti si pe locul doi la supraaglomerarea inchisorilor intre 2016 si 2018

Numarul detinutilor din Romania a scazut cu 16% intre 2016 si prima parte a anului 2018, clasandu-se astfel pe primul loc in Europa la acest aspect, arata un studiu al Consiliului Europei care subliniaza ca numarul puscariasilor s-a redus semnificativ pe continent in acesti aproape doi ani. De asemenea, documentul publicat marti arata ca tara noastra se situeaza pe locul doi la supraaglomerarea inchisorilor, relateaza AFP.

Romania, pe primul loc la emigratie: cat de grava este situatia in intreaga Europa

In cazul in care ai simtit un val agresiv de emigratie al romanilor in ultimii ani, nu esti singurul. Un studiu al publicatiei The Guardian confirma trendul ingrijorator. in preajma alegerilor europarlamentare, in care multi candidati europeni mizeaza pe o platforma legata de migratie, cei de la The Guardian au realizat un studiu pe acest [] .

Sondaj: PNL, pe primul loc, cu 25%. PSD a ajuns la un minim istoric / Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru prezidentiale (FOTO)

PNL a depasit PSD si este primul partid in preferintele romanilor, arata un sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri europarlamentare, liberalii ar fi.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )