Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sondaj IRES. Cat de ingrijorati sunt, de fapt, romanii din cauza coronavirus

Playtech Playtech,
Sondaj IRES. Cat de ingrijorati sunt, de fapt, romanii din cauza coronavirus

Duminica se implinesc cinci luni de la primul caz de COVID-19 din tara. in prezent, Romania se afla in fata unor scenarii sumbre, sarind pragul de 1. 000 de infectari in ultimele 24 de ore, cifra uriasa care vine intr-un moment in care sistemul de sanatate este deja sub presiune. in aceasta perioada au existat solidaritate . continuă pe Playtech

Sondaj IRES. Cat de ingrijorati sunt romanii ca s-ar putea infecta cu coronavirus

Aproape doua treimi dintre romani sunt ingrijorati ca ar putea sa se infecte cu noul coronavirus, cu toate ca mai putin de 20% stiu vreo persoana cunoscuta care sa fi fost afectata de acest virus, arata ultimul studiu realizat de IRES.

Sondaj IRES. Lovitura pentru Orban! Ce cred romanii despre pandemie

Conform ultimului sondaj IRES, romanii sunt ingrijorati de evolutia si consecintele pandemiei Covid-19 si mare parte dintre ei sunt nemultumiti de cum au gestionat guvernul Orban si autoritatile criza sanitara.

Un roman din 9 spune ca nu cunoaste pe nimeni infectat cu virusul SARS CoV-2, iar trei sferturi dintre romani se tem ca s-ar putea infecta cu noul coronavirus (sondaj IRES)

Trei sferturi dintre romani sunt foarte si destul de ingrijorati cu privire la situatia generata de pandemia de COVID 19 in Romania, iar 7 romani din 10 se tem ca s-ar putea si ei infecta cu coronavirus, arata datele unui sondaj IRES publicat marti. Doar 16 romani dintr-o suta cunosc personal pe cineva care a fost infectat cu virusul SARS CoV-2, mai arata rezultatele sondajului. De teama coronavirusului, un sfert dintre romani spun ca si-au anulat vacanta din aceasta vara.

Cine este, de fapt, tanarul din Craiova care a vrut sa se sinucida. A ucis o fetita de sase ani

Depresia este recunoscuta ca fiind, alaturi de cancer, boala secolului, in urma careia, din ce in ce mai multi tineri decid sa-si ia viata. Unii dintre acestia in dorinta de a-si duce la bun sfarsit planul implica si oameni nevinovati. Te iubesc, Ana! in aceasta dimineata, pe Centura Craiovei, a avut loc un dramatic accident, .

O mai recunosti? Asa arata, de fapt, Aspirina din Las Fierbinti, in viata reala

Actrita Mirela Oprisor, cunoscuta publicului pentru personajul Aspirina din serialul de comedie Las Fierbinti, are 46 de ani, s-a nascut in Brasov, si arata de nerecunoscut cand nu este pe platourile de fimare. Cum arata Aspirina dinLas Fierbinti in viata reala Mirela Oprisor este o figura emblematica a serialului Las Fierbinti, unde o insufleteste pe .

Monica Tatoiu, jefuita. Ce au facut romanii din Venetia

Monica Tatoiu a fost victima hotilor de curand! Vedeta a fost socata in urma surprizei neplacute care s-a petrecut in vacanta. Cum le-a dat de veste tuturor femeia de afaceri? Monica Tatoiu a fost jefuita. Afacerista a povestit tot Monica Tatoiu a avut parte de o surpriza neplacuta in timpul in care se afla in .

Cum vede Samsung Romania evolutia pietei smartphone-urilor si la cat timp isi schimba romanii telefonul

Pandemia a afectat si vanzarile de telefoane inteligente, in cea mai rea perioada vanzarile scazand si cu 40% fata de 2019, dar situatia si-a revenit, spune Tiberiu Dobre, seful diviziei de telecom din cadrul Samsung Romania. in scenariul cel mai optimist piata ar putea scadea cu doar 2-3% la final de an, dar totul depinde de cum va evolua pandemia, mai spune reprezentantul companiei. Samsung spune ca are cam 50% din piata locala a smartphone-urilor. Romanii au cumparat in total anul trecut peste 3,5 milioane de smartphone-uri din toate modelele, de la cele de sub 400 de lei, pana la cele de peste 5. 000 de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )