Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cine este, de fapt, tanarul din Craiova care a vrut sa se sinucida. A ucis o fetita de sase ani

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, tanarul din Craiova care a vrut sa se sinucida. A ucis o fetita de sase ani

Depresia este recunoscuta ca fiind, alaturi de cancer, boala secolului, in urma careia, din ce in ce mai multi tineri decid sa-si ia viata. Unii dintre acestia in dorinta de a-si duce la bun sfarsit planul implica si oameni nevinovati. Te iubesc, Ana! in aceasta dimineata, pe Centura Craiovei, a avut loc un dramatic accident, . continuă pe Playtech

Cine este cel mai bogat roman care a incasat sume colosale de la stat

Umbrarescu este pe primul loc in topul constructorilor de autostrazi si drumuri din Romania, in functie de banii incasati de la inceputul anului. Firmele sale au facturat lucrari de 500 de milioane de lei, cat urmatorii noua la un loc. Romanul care a incasat sume colosale de la stat Conform datelor din Registrul Operatiunilor Generatoare .

Romania la vot. Cine este tanarul care lupta pentru Tulcea

Mihaita Sadica este un tanar de 26 de ani din Tulcea, care este gata sa preia fraiele orasului de pe malul Dunarii. Tulcea este un oras care pare incremenit in timp si care are nevoie de o schimbare mai mult ca oricand. De la infrastructura, parcari, retele de apa si canalizare, parcuri sau spitale. Toate acestea se afla pe lista de priortitati a candidatului puterii umaniste, Mihaita Sadica. E convins ca va gasi bani pentru toate, pentru ca va atrage fonduri europene, iar prioritatea lui va fi o sectie de pediatrie de care orasul are nevoie ca de aer.

PREMIERA IN ILUMINISTICA AUTOHTONA Compania romaneasca ELECTROMAGNETICA a realizat nocturna de pe arena de atletism din Craiova

Dupa zece luni de la demararea lucrarilor, arena de atletism din Craiova a fost finalizata, aceasta urmand sa fie inaugurata de autoritatea locala, care este beneficiarul proiectului. Investitia, care are o valoare cuprinsa intre 9 si 10 milioane de euro, conform celor implicati in proiect, este o premiera pentru tara noastra, prin prisma sistemului de iluminat cu LED produs de Electromagnetica si comandat prin DMX, cu ajutorul calculatorului lumina putand fi controlata in functie de necesitati.

26 de angajati ai Spitalului Victor Babes din Craiova, infectati cu COVID-19. Care este sursa infectiei Se doreste ascunderea focarului

Nu mai putin de 26 de angajati ai Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova au fost confirmati cu noul coronavirus, iar conducerea unitatii a decis testarea intregului personal. Pana in.

Sondaj IRES. Cat de ingrijorati sunt, de fapt, romanii din cauza coronavirus

Duminica se implinesc cinci luni de la primul caz de COVID-19 din tara. in prezent, Romania se afla in fata unor scenarii sumbre, sarind pragul de 1. 000 de infectari in ultimele 24 de ore, cifra uriasa care vine intr-un moment in care sistemul de sanatate este deja sub presiune. in aceasta perioada au existat solidaritate .

O mai recunosti? Asa arata, de fapt, Aspirina din Las Fierbinti, in viata reala

Actrita Mirela Oprisor, cunoscuta publicului pentru personajul Aspirina din serialul de comedie Las Fierbinti, are 46 de ani, s-a nascut in Brasov, si arata de nerecunoscut cand nu este pe platourile de fimare. Cum arata Aspirina dinLas Fierbinti in viata reala Mirela Oprisor este o figura emblematica a serialului Las Fierbinti, unde o insufleteste pe .

COSMIN STAICU, SPECIALIST IN CONTROLUL LUMINILOR: Acesta este primul stadion din tara unde lumina este controlata prin DMX

Stadionul de atletism din Craiova este primul din tara care are un sistem de iluminat controlat prin DMX, ne-a declarat Tiberius Cosmin Staicu, din partea firmei care s-a ocupat cu partea de control al luminilor, partenera cu Electromagnetica.

Cine este sotul Mirelei Vaida si cu ce se ocupa. Nimeni nu l-a vazut pe internet. Putini stiu adevarul... (FOTO)

Mirela Vaida, celebra prezentatoare a emisiunii Acces Direct, este mereu in centrul atentiei, insa putini stiu cine este sotul vedetei si cu ce se ocupa. Desi prezentatoareas-a casatorit cu.

Demi Lovato s-a logodit! Cine este viitorul sot

Demi Lovato si Max Ehrich si-au recunoscut public relatia in urma cu doar 2 luni, intr-un videoclip al lui Justin Bieber si Ariana Grande. Iar iubirea dintre cei doi este atat de mare incat deja s-au logodit si fac planuri de nunta! .

Primul oras din Romania care cere sa intre in carantina. Autoritatile au votat deja

Romania, din pacate, treptat intra in carantina, avand in vedere ca localitatea Gornetdin judetul Prahova, unde au fost inregistrate 15 cazuri noi intre 8 si 20 iulie, silocalitatea Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, unde au fost inregistrate 32 de cazuri de COVID-19 la o populatie de 3. 600 de locuitori, sunt deja in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )