Libnet.ro
UNICEF

17:45

SONDAJ Ministrul Teodorovici vrea mai putine ore la unele materii, in scoli. E ok?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ministrul Teodorovici vrea mai putine ore la unele materii, in scoli. E ok?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca numarul de ore la anumite materii in scoli nu se justifica, iar elevii sunt incarcati. El doreste ca numarul acestor ore sa fie redus. E ok?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Ministrul de Finante vrea mai putine ore la scoala, dupa ce a redus bugetul Educatiei: Sa nu mai incarcam elevii atat de mult

Eugen Teodorovici a declarat ca exista posibilitatea reducerii numarului de ore la anumite materii scolare, spunand ca acest lucru este dorit de parinti, elevi si, probabil, Ministerul Educatiei. O experta in Educatie considera insa ca aceste schimbari trebuie gandite si realizate de catre specialisti in invatamant, nu in Economie.

Discoteca Teodorovici vrea sa se REDUCA numarul de ore la anumite MATERII pentru elevi. Reprezentant al sindicatelor din educatie: Va puneti probleme ca nu mai aveti cercetare? V-ati gandit ca bate vantul la facultatile de fizica, chimie?

Eugen Discoteca Teodorovici isi largeste aria de competente si se implica in educatia copiilor romani. Ministrul Finantelor a declarat ca doreste sa se reduca numarul de ore la anumite.

Declaratia unica, depusa de mai putine persoane decat anul trecut

Anul acesta au fost depuse peste 880. 000 de declaratii unice, din care peste 720. 000 de declaratii au fost depuse online, potrivit datelor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), transmise la solicitarea HotNews. ro. Practic, au fost depuse cu 9% mai putine, decat anul trecut.

Teodorovici vrea ca directorii economici din ministere si institutii de stat sa fie parte a Ministerului de Finante

Se vor rezolva lucrurile legate de bugetele structurilor publice, cand toti directorii economici din aceste entitati vor fi parte a Ministerului de Finante, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei intalniri publice.

Teodorovici vrea sa scoata concursurile la stat pentru proaspetii absolventi, pentru a aduce tineri in sistem

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a lansat ideea eliminarii concursurilor de angajare pentru proaspetii absolventi, pentru ca acestia sa fie angajati ca debutanti doar pe baza diplomei, motivand ca sistemul are nevoie de tineri.

CE PENSII VOR FI TAIATE?! VEZI daca esti pe LISTA! Ministrul Teodorovici a facut ANUNTUL!

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, nu a anuntat, inca, momentul cand vor fi impozitate pensiile speciale! WOW, E SEXY MAMA! SI-A FACUT DE RAS BAIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATA! TOTI BARBATII.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )