Libnet.ro
UNICEF

23:01

Declaratia unica, depusa de mai putine persoane decat anul trecut

Hotnews Hotnews,
 Declaratia unica, depusa de mai putine persoane decat anul trecut

Anul acesta au fost depuse peste 880. 000 de declaratii unice, din care peste 720. 000 de declaratii au fost depuse online, potrivit datelor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), transmise la solicitarea HotNews. ro. Practic, au fost depuse cu 9% mai putine, decat anul trecut. continuă pe Hotnews

Mircea Badea: Legea este scapa cine poate. Daca mai exista persoane care cred in statul de drept, e clar ca au o problema

Mircea Badea a spus, in contextul tragediei din Caracal, ca motivul pentru care tara asta e atat de praf e din cauza opiniei publice. Legea este scapa cine poate. Daca mai exista persoane care cred in in.

Cazul Caracal. Avocat: Din declaratiile date, se intrevede ideea ca mai multe persoane au sunat familia Luizei

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune ca, din declaratiile date in cadrul anchetei, a reiesit ca familia fetei a fost sunata de mai multe persoane, pentru a fi amagita, in sensul in care sa stea linistita, sa nu reclame la Politie sau la Parchet, eventual sa nu o caute.

Mai multe persoane, amendate pentru ca i-au injurat pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru tulburarea ordinii publice sau pentru ca ar fi adus injurii oamenilor legii, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )