Libnet.ro
UNICEF

00:07

SONDAJ Propunere: mai multi muncitori straini adusi in Romania. E ok?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Propunere: mai multi muncitori straini adusi in Romania. E ok?

Autoritatile vor sa suplimenteze contingentul de muncitori din strainatate cu 10. Numarul de lucratori nou-admisi pe piata de munca locala, veniti preponderent din Asia, ar ajunge astfel, anul acesta, la 30. E ok?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Criza fortei de munca - Autoritatile vor mai multi muncitori asiatici in Romania: inca 10.000 Statul spera sa incaseze 1 milion de euro

Criza de pe piata fortei de munca indeamna autoritatile sa suplimenteze, pentru anul 2019, contingentul de lucratori nou - admisi pe piata fortei de munca din Romania cu 10. 000, conform unui proiect consultat de HotNews. ro. Astfel, contingentul pentru acest an ar creste la 30.

Perchezitii in Centrul Vechi al Capitalei: Mai multi patroni de cluburi, ARESTATI

Politiaa descins in Centrul vechi al Capitalei. Trei persoane au fost arestate preventiv, iar alte doua au fost puse sub control judiciar, intr-un dosar privind comiterea mai multor infractiuni in dauna unui.

Din septembrie, mai multi pensionari vor beneficia de medicamente compensate in proportie de 90%

Cei ce au pensii mai mari de 990 de lei vor beneficia, alaturi persoanele care primesc pensii mai mici decat aceasta limita, de medicamente compensate cu 90%, conform unui proiect de act normativ al Ministerului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )