Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sondaj realizat de Dexonline pe Facebook, dupa una dintre gafele premierului: Orice om i este frica sau Oricarui om i este frica?

Hotnews Hotnews,
 Sondaj realizat de Dexonline pe Facebook, dupa una dintre gafele premierului: Orice om i este frica sau Oricarui om i este frica?

Una dintre gafele premierului a devenit motiv de sondaj pe Facebook. Astfel, Dexonline intreaba care este varianta corecta Orice om ii este frica de o plangere penala sau Oricarui om ii este frica de o plangere penala. Reamintim ca premierul Viorica Dancila a declarat luni ca Orice om ii este teama de o plangere penala. continuă pe Hotnews

Tudor Pop (USR) despre sistemele informatice din sanatate: CNAS desfasoara de ani buni una dintre cele mai scumpe, daunatoare si neasumate farse

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate desfasoara de ani buni una dintre cele mai scumpe, daunatoare si neasumate farse din Sanatate, scrie, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, pe fondul scandalului nefunctionarii, de cateva zile, a sistemelor informatice gestionate de CNAS. Reamintim ca medici de familiie din Bucuresti si Ilfov au protestat, vineri, in fata sediului CNAS din Capitala, neTultumiti de functionarea dezastruoasa a sistemelor informatice.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR inca una dintre legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala inca una dintre legile justitiei. Este vorba despre Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

Le chema pe eleve la meditatii si pana la urma una dintre ele si-a luat inima in dintii si a povestit totul! Ce le facea barbatul acasa - Este de-a dreptul revoltator

Un fost profesor de matematica in varsta de 73 de ani este acuzat ca pipaia fetele pe sani la orele de meditatie. Faptele lui au iesit la suprafata dupa ce mama uneia dinter victime a intrebat pe o retea de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )