Libnet.ro
UNICEF

15:00

SONDAJ REUTERS PENTRU LUNA MARTIE: Productia OPEC, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJ REUTERS PENTRU LUNA MARTIE: Productia OPEC, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Productia de titei realizata de Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a scazut luna trecuta, ajungand la cel mai redus nivel al ultimilor patru ani, conform unui sondaj Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

IN LUNA MARTIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii circa sase ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimii aproape sase ani, in luna martie, scaderea fiind condusa de Germania, ca urmare a sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite presa straina, conform Agerpres.

Unde au cautat romanii sa se angajeze in luna martie

In luna martie, romanii au continuat sa-si caute joburi noi, volumul de aplicari pentru un alt job crescand cu 12% comparativ cu luna februarie si cu 20% fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut. Dupa soferi, contabili si ingineri, cei care isi doresc cel mai mult o schimbare sunt cei care lucreaza in domeniul HR.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 MARTIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Cu o crestere de 1,74%, in raport cu moneda euro, in intervalul 22 - 29 martie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta singurele titluri cu un parcurs pozitiv din cadrul emitentilor care compun indicele BET-FI, respectiv cele cinci SIF-uri la care se adauga FP, cos de actiuni care, in perioada mentionata, a marcat o retragere marginala de 0,05%.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 30 martie. Berbecii trebuie sa fie atenti la emotiile din relatii, Taurii trebuie sa fie atenti la ce mananca

Iata pentruSAMBATA 30 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 31 martie. Vesti inedite de la meteorologi

Duminica, 31 martie, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil in sudul si sud-estul tarii si mai mult senin in restul teritoriului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Simbata, 30 martie, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul si sud-estul tarii, unde va fi variabil, cu innorari pe parcursul.

Horoscop tiganesc pentru luna aprilie. Luna dificila pentru scorpioni

Horoscop tiganesc aprilie 2019 previziuni pentru fiecare zodie PUMNAL BERBEC: Viata te pune pe drumuri. Ai de facut alegeri serioase din punct de vedere profesional. Trebuie sa te concentrezi foarte mult.

HOROSCOP RUNE pentru luna aprilie 2019, cu Mihai Voropchievici. Leii sunt castigatori, Sagetatorii au o luna de vis

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna aprilie. Berbec - are o luna de cadouri si favoruri. Toata lumea ii ofera cate ceva. Taur - luna.

VREMEA din batrani pentru luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Zile senine si calde in perioada Pastelui

Mihai Voropchievici a prezentat sambata meteo din batrani pentru toata luna aprilie. in perioada 1-4 aprileie vreme frumoasa dar cu vant, din 5 pana in 8 aprilie, noaptea va fi.

METEO din batrani pentru luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Zile senine si calde in perioada Pastelui

Mihai Voropchievici a prezentat sambata meteo din batrani pentru toata luna aprilie. in perioada 1-4 aprileie vreme frumoasa dar cu vant, din 5 pana in 8 aprilie, noaptea va fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )