Libnet.ro
UNICEF

20:15

SONDAJ Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?

Presedintele Iohannis a anuntat ca va participa la sedintele de guvern si a calificat o eventuala OUG pentru amnistie si gratiere drept o eroare foarte grava pentru romani. Sefa guvernului a raspuns spunand ca il va invita pe presedinte la sedinta de guvern daca va considera necesar acest lucru. Iar deputatul Florin Iordache a spus ca Iohannis la guvern isi ia notite si cu asta basta. Sondaj HotNews. ro: Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?. continuă pe Hotnews

VIDEO Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de guvern / Despre OUG pe amnistie si gratiere: Ar fi o eroare foarte grava

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Viena, ca a constatat din partea premierului Viorica Dancila o dorinta de colaborare astfel incat va participa la sedintele de guvern.

Iohannis: Voi merge la toate sedintele de Guvern. Presedintele ameninta PSD cu referendumul pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Viena, ca va merge la toate sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. Seful statului a lasat de inteles ca ar putea declansa si referendumul pe Justitie.

Grebla: Presedintele ar ncalca principiul competentelor institutiilor daca ar merge la toate sedintele de guvern

Secretarul sgeneral al Guvernului, Toni Grebla, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca prezenta presedintelui Klaus Iohannis la toate sedintele Executivului ar echivala cu incalcarea principiului competentelor partajate ale institutiilor, autoritatilor si puterilor statului.

Iordache: Ce daca Iohannis participa la sedinta de guvern? Nu are drept de veto. si ia notite si cu asta basta!

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social democratul Florin Iordache, a sustinut ca participarea presedintelui Klaus Iohannis la sedinta de guvern nu impiedica Executivul sa adopte ce acte doreste.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )