Libnet.ro
UNICEF

07:01

Sondaj: Ryanair, compania cu cel mai slab serviciu de relatii cu clientii din Europa. Pe ce loc s-a clasat

B1 B1,
Sondaj: Ryanair, compania cu cel mai slab serviciu de relatii cu clientii din Europa. Pe ce loc s-a clasat

Serviciul de relatii cu clientii al companiei aeriene Ryanair a fost numit drept cel mai slab intr-un sondaj efectuat de compania Which?, citat de The Independent. Ryanair s-a clasat pe locul 100 din tot. continuă pe B1

BIAS 2019. A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului

A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului. Va fi spectacol pe cerul Capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de.

Cel mai bine platita actrita a ultimului an

Scarlett Johansson este pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platita actrita, potrivit revistei Forbes, citata de BBC.

BIAS 2019. Cel mai mare SHOW aviatic al anului va dura in premiera 12 ore

Va fi spectacol pe cerul capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de razboi, de transport, dar si parasutisti vor face.

Cum a reusit Ludovic Orban, presedintele PNL, sa fie cel mai penibil om de pe internet. Stilul lui de dans a devenit un curent urban

Ludovic Orban face senzatie pe internet. Presedintele PNL nu a devenit viral pentru actiunile sale politice, ci pentru stilul sau de dans. Cum a reusit Ludovic Orban, presedintele PNL, sa fie cel mai penibil om de pe internet A venit, a dansat sia devenit viral. Ce sa mai? Ludovic place la public. Filmuletele in care .

Regatul Unit: Migratia din UE la cel mai mic nivel

Migratia dinspre Uniunea Europeana catre Regatul Unit a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii sase .

BIAS 2019. Cel mai asteptat spectacol aviatic al anului va incepe maine

BIAS 2019, cel mai asteptat spectacol aviatic al anului isi va deschide portile vineri, 24 august. Sute de aeronove, piloti civili si militari, 12 ore de show aerian sustinut de cei mai buni piloti de acrobati.

Migratia dinspre UE catre Regatul Unit, la cel mai mic nivel incepand din 2013

Migratia dinspre Uniunea Europeana catre Regatul Unit a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii sase ani, in perioada 1 aprilie 2018-31 martie 2019 aproximativ 200. 000 de cetateni ai UE mutandu-se in Regatul Unit, releva un raport trimestrial publicat joi de Oficiul national de statistica britanic ONS), relateaza The Telegraph si politico. eu.

Migratia dinspre UE catre Regatul Unit, la cel mai mic nivel incepand din 2013

Migratia dinspre Uniunea Europeana catre Regatul Unit a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii sase .

Dupa 60 de ani de casatorie, a facut cel mai frumos gest pentru sotia lui: despre ce este vorba

Intr-o lume in care divorturile au devenit mai comune ca niciodata, cand vezi un cuplu care se mandreste cu peste 60 de ani de casnicie, vrei cu siguranta sa le afli povestea si, mai ales, secretul. Domnul si doamna Kuroki locuiesc in Japonia si s-au casatorit in 1956. inca de tineri, si-au facut planuri pentru .

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: Cele mai spectaculoase numere vor avea loc in amurg!

Sunt in toi pregatirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitala. Mai sunt doua zile pana la BIAS 2019, iar Pilotii Aeroclubului Roman repeta cele mai dificile exercitii. Aeroportul Baneasa este locul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )