Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj Trusted Brands: Adevarul este de cinci ani ziarul in care romanii au cea mai mare incredere

Adevărul Adevărul,
Sondaj Trusted Brands: Adevarul este de cinci ani ziarul in care romanii au cea mai mare incredere

Adevarul isi pastreaza pozitia de cel mai de incredere cotidian din Romania pentru a cincea oara consecutiv, potrivit studiului Trusted Brands 2015 Marcile in care au incredere romanii. continuă pe Adevărul

Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare: starul de la Bollywood este vinovat de ucidere din culpa

Starul bollywoodian Salman Khan 49 de ani) a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ucidere din culpa, dupa ce, in 2002, a lovit mortal cu masina un om fara adapost, a ranit alte patru persoane si a fugit de la locul accidentului, scrie BBC.

Trusted Brands 2015: Care sunt marcile in care au incredere romanii - studiu Reader's Digest

Romanii sunt consecventi in optiunile de consum si le raman fideli marcilor care reusesc sa le castige increderea, este una dintre concluziile studiului Trusted Brands 2015, realizat de Reader's Digest in sapte tari europene, printre care si Romania.

Lucescu va bifa cel mai slab sezon din ultimii cinci ani: doi romani au pus umarul la esecul lui Il Luce cu Sahtior

Tehnicianul de 69 de ani a ajuns, la Donetk, in mai 2004, iar de atunci a cucerit 20 de trofee cu minerii, inclusiv cinci titluri consecutive, intre 2010 si 2014. Dominarea echipei sale se apropie insa de final.

Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru omucidere

Actorul de la Bollywood,Salman Khan, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unui om fara adapost in 2002, dupa un proces care a durat 13 ani, potrivit The Guardian.

UPDATE. Starul bollywoodian Salman Khan, condamnat la CINCI ANI de inchisoare

Starul de la Bollywood Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, dupa ce o instanta din Mumbai l-a gasit vinovat pentru omor din culpa. in 2002, Khan a accidentat cinci persoane, dintre care una a.

Actorul Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare

Actorul bollywoodian Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unui om fara adapost in 2002, scrie The Guardian. Judecatorul l-a gasit vinovat pe Khan pentru omucidere, dupa ce.

Denuntatorul lui Udrea, Gheorghe Deaconeasa, CONDAMNAT la cinci ani de inchisoare

Denuntatorul Elenei Udrea, Gheorghe Deaconeasa, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Alaturi de el, au primit pedepse cu executare fostul primar al comunei Voineasa.

Blocurile ANL, reabilitate dupa cinci ani

Zilele acestea au demarat lucrarile de reparatii si anvelopare la blocurile ANL din zona fostei statii de betoane, COMCM. Este vorba despre blocurile OD4, OD5, OD6, OD7 si OD8. Desi au fost date in folosinta in urma cu doar 5 ani, lucrarile de slaba calitate isi spun deja cuvantul.

Istoria macabra a dacilor: femei si copii taiati si ingropati sub case, sacrificii umane o data la cinci ani, sotii de capetenii injunghiate si arse pe rug

Asemeni tuturor triburilor considerate barbare de lumea greco-romana, geto-dacii au practicat sacrificiul uman din cele mai vechi timpuri. Carnagiile facute de daci pentru a imbuna zeii sunt atestate atat de scriitori antici, cat si de numeroase descoperiri arheologice. Femei, copii si tineri erau sfartecati de sulite, arsi sau injunghiati ritualic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )