Libnet.ro
UNICEF

07:00

SONDAJ: Urmeaza cel mai ridicat grad de absenteism din istoria democratica a Spaniei

Antena3 Antena3,
SONDAJ: Urmeaza cel mai ridicat grad de absenteism din istoria democratica a Spaniei

Un sondaj publicat duminica in Spania anticipeaza absenteismul cel mai ridicat din istoria democratica a acestei tari la alegerile europene din 25 mai, diferenta intre scorurile celor doua partide principale. continuă pe Antena3

Elvetienii sunt chemati la vot : vor spune DA pentru cel mai mare salariu minim din lume ?

In timp ce economia infloritoare a Elvetiei a facut ca numele acestei tari sa fie sinonim cu un standard superior de viata, guvernul estimeaza ca aproximativ un angajat din zece se chinuie sa-si achite cheltuielile lunare, in ciuda faptului ca are un.

OTP Bank revine pe profit in Romania. Cel mai bun rezultat din ultimii 3 ani

OTP Bank Romania a inregistrat profit net de un miliard de forinti 3,2 milioane de euro) in primul trimestru, cel mai mare castig incepand din trimestrul al doilea al anului 2011, rezultatul fiind sustinut de cresterea profitului operational si.

FOTO. Cel mai mare transport de zimbri din Europa a ajuns in Romania

Cel mai amplu program de repopulare a unui teritoriu cu zimbri a demarat sambata prin aducerea in padurea de langa comuna Armenis din Caras Severin a 17 exemplare preluate din patru tari europene.

Faze Tari: Au facut sex in fata unui bancomat! Trecatorii le-au facut poze amuzati; Cel mai sarac presedinte din lume isi doneaza 97% din salariu, sta intr-un cartier modest si conduce o masina din '87; Trei studenti au descoperit 40.000 de dolari intr-o

I-a facut fiice sale cate o poza in fiecare zi, timp de 18 ani! Vezi ce cadou genial i-a facut de majorat. Un tata a avut o idee care l-a obsedat vreme. Fotomodelul de 290. 000 de dolari creste gaini. Este plina de bani, dar si extrem de zgarcita! Cel mai bine platit fotomodel din lume, Gisele Bundchen.

Elvetia a votat: cetatenii nu vor sa aiba cel mai mare salariu minim din lume

Elvetienii au respins prin referendum introducerea unui salariu minim unic in tara, de aproximativ 3. 300 de euro, duminica. in cazul in care ar fi fost aprobat, ar fi devenit cel mai mare salariu minim din lume, potrivit primelor proiectii publicate de institutul GFS. bern, relateaza AFP.

Elvetienii voteaza daca vor sa aiba cel mai mare salariu minim din lume

Cetatenii elvetieni vor merge in aceasta duminica la urne pentru a vota in cadrul unui referendum daca vor sa aiba un venit minim garantat in valoare de 3. 300 de euro, adica cel mai mare salariu minim din lume, relateaza site-ul britanic BBC.

Forza Zu- cel mai mare concert din Romania a obtinut cea mai mare audienta la ZU TV!

Zi exceptionala ieri pentru postul Zu TV, care a obtinut audiente remarcabile. in transmisiune directa de pe Cluj Arena, Zu Tv a difuzat de la ora 19. 00 si pana la ora 02. 00, Forza Zu- cel mai mare concert.

FOTO Scandal la cel mai mare concert din Romania: presedintele Consiliului Judetean Cluj, acuzat ca-si face campanie electorala

Circa 70. 000 de spectatori au participat, ieri, la concertul Forza Zu de pe Cluj Arena, conform oficialilor Consiliului Judetean Cluj. Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a tiparit mii de fluturasi cu fotografia lui si mesajul: Draga clujeanule, te invit la cel mai mare concert al anului din Romania, organizat de Consiliul Judetean Cluj.

Leul a atins cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, dupa ce SP a imbunatatit ratingul Romaniei

Leu s-a apreciat pana la cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, ajungand vineri la 4,4275 lei pentru un euro. Aceasta apreciere vine dupa ce americanii de la agentia de evaluare financiara.

Ce spune cel mai BOGAT om din Ucraina despre aderarea la Rusia a Donbass-ului: Va insemna prabusire economica

Cel mai bogat cetatean al Ucrainei, miliardarul Rinat Ahmetov, a cerut locuitorilor din Donbass sa se gandeasca la a trai fericiti in componenta Ucrainei. Ducem o viata necajita. Iar eu vreau ca Donbass si fiecare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )