Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJE: PNL, prima optiune a cetatenilor pentru alegerile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJE: PNL, prima optiune a cetatenilor pentru alegerile parlamentare

Conform sondajelor IRSOP si IMAS, viitorul guvern va fi alcatuit pe baza aliantelor post-electorale Liberalii par principalii favoriti in cursa pentru castigarea alegerilor parlamentare ce vor avea loc duminica, 6 decembrie. Conform celor mai recente sondaje de opinie date publicitatii ieri, PNL ar castiga scrutinul de duminica cu un procent cuprins intre 28,5% si 33%, insuficient insa pentru a le asigura guvernarea unilaterala. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Vela: MAI a achizitionat peste 8,2 milioane de masti, 3,3 milioane de manusi de unica utilizare si 50.000 de litri de dezinfectant pentru alegerile parlamentare

Ministerul Afacerilor Interne a achizitionat peste 8,2 milioane de masti, 3,3 milioane de manusi de unica folosinta si 50. 000 de litri de dezinfectant pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anuntat,.

GRINDEANU: Am pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor pentru alegerile parlamentare

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat ca social-democratii au pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, conform Agerpres.

Candidatii PNL la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt marii favoriti

Lista completa pentru alegerile parlamentare de pe data de 6 decembrie, a fost depusa de catre PNL, la BEC. Multe dintre locurile care sunt eligibile, sunt ocupate de ministrii Guvernului Orban sau de actuali senatori sau deputati. Iata care sunt candidatii PNL pe judete. Candidatii PNL pe judete, la alegerile parlamentare din 2020 Premierul Ludovic .

Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Pe cine mizeaza partidul lui Barna

Alegerile Parlamentare, care vor avea loc pe 6 decembrie 2020, se apropie. Numarul candidatilor pentru Parlament este mai mare decat in urma cu 4 ani. Iata care sunt Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020. Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020, pe judete Listele cu candidatii USR-PLUS pentru alegerile parlamentare, pe judete, cuprind urmatorii candidati, conform .

P Organizatia Salvati Copiii lanseaza platforma voteazapentrucopii.ro, o analiza a programelor politice cu referire la copii pentru alegerile din 6 decembrie 2020

In Romania, peste 1. 000 de copii se afla in risc de saracie si excluziune sociala si nu au beneficiat de educatie de calitate in timpul pandemiei 1, iar 45. 000 dintre ei abandoneaza anual scoala, in timp ce sase nou-nascuti dintr-o mie mor inainte de a implini un an. Cu toate acestea, garantarea drepturilor copilului, prin protectie impotriva oricaror forme de abuz, prin asigurarea educatiei de calitate si acces la servicii medicale moderne si acces la servicii sociale de calitate, nu constituie preocuparea fundamentala a unora dintre programele de guvernare pe care partidele politice le-au anuntat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Nicusor Dan, fondatorul USR, voteaza PNL la alegerile parlamentare de duminica: PNL este varianta cea mai buna pentru Romania astazi PNL are cea mai buna varianta de prim-ministru, pe Ludovic Orban (VIDEO)

Nicusor Dan, fondatorul USR, a anuntat ca voteaza PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie si a subliniat ca liberalii propun cea mai buna varianta de prim-ministru, pe Ludovic Orban, o persoana.

Candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt capii de lista

Listele care cuprind candidatii la alegerile parlamentare care se vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020, au fost depuse de catre social democrati, la Biroul Electoral. Iata care sunt candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete Pentru municipiul Bucuresti, Gabriela Firea deschide .

Ludovic Orban: Garantez suta la suta ca nu va fi un lockdown dupa alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban promite ca Romania nu va trece din nou dupa alegerile parlamentare prin rest.

STS implementeaza tehnologia blockchain pentru alegerile din 6 decembrie

Sistemele si aplicatiile informatice care vor fi utilizate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, au implementata tehnologia blockchain, anunta STS. Sistemele dezvoltate de Serviciul de.

Orban, apel pentru mobilizarea la vot: 6 decembrie reprezinta un moment de cotitura. Alegerile parlamentare sunt decisive

Pe final de campanie electorala, Ludovic Orban a facut, joi, apel la romani sa iasa duminica la vot si sa acorde increderea PNL, precizand ca neatentia din urma cu patru ani, cand prezenta a fost redusa, a adus PSD la putere, social-democratii fiind la un pas de a captura Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )