Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sony lanseaza noua gama VAIO Fit.

România Liberă România Liberă,
Sony lanseaza noua gama VAIO Fit.

Doua noi design-uri elegante Functie one-touch prin tehnologia NFC Sony lanseaza noua gama de laptop-uri VAIO Fit, cu un design elegant si o varietate de optiuni de performanta pentru fiecare utilizator. Alege VAIO Fit daca esti in cautarea unui notebook subtire cu sunet puternic pentru muzica ta sau a unui notebook cu touchscreen, care ofera o performanta foarte buna pentru multimedia. VAIO Fit 15E: Subtire, cu un sunet puternic si clar VAIO Fit 15E se . continuă pe România Liberă

Sony a lansat noua gama VAIO. Preturile variaza intre 2.200 si 10.000 lei

Sony a lansat in Romania noua gama de laptop-uri VAIO, printre noutati fiind si terminalele VAIO Pro despre care compania spune ca sunt cele mai usoare Ultrabook-uri din lume, avand sub 900 de grame si preturi de la aproximativ 5. 500 lei. Sony estimeaza ca va avea o cota de 5-5,5% dintr-o piata totala in care se vand 400-450. 000 laptop-uri/an.

Vaio Pro: noua gama superioara de laptopuri Sony

Dupa ce a decis sa opreasca productia seriei Z, o legenda in lumea laptopurilor PC, Sony a prezentat miercuri noua gama care va acoperi segmentul de varf al gamei de laptopuri ale companiei: Vaio Pro. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Sony lanseaza VAIO Duo 13, cel mai versatil Ultrabook VAIO.

Design-ul Surf Slider faciliteaza trecerea de la touch screen la tastatura Captureaza, editeaza si distribuie fotografii sau documente cu ajutorul camerei de 8 megapixeli cu tehnologie Exmor RS for PC si al stylus-ului digital Conectivitatea LTE il face la fel de versatil precum un smartphone, iar tehnologia always-on il pastreaza intotdeauna actualizat, chiar si in standby VAIO Duo 13, ultrabook-ul hibrid subtire si usor de la Sony, cu un ecran ce masoara .

Sony lanseaza VAIO Pro, cel mai usor Ultrabook din lume.

Cel mai usor Ultrabook de 29,4cm 11,6) / 33,7cm 13,3) cu capabilitati tactile din lume Construit solid, din fibre de carbon uni-directionale Tastare confortabila datorita suportului ergonomic pentru palme si a tastaturii iluminate VAIO Pro, disponibil in variantele de 11/13 inch, este cel mai usor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru utilizatorii care isi doresc un sistem portabil, performant si rezistent. Ambele variante VAIO Pro sunt .

Ssangyong lanseaza in Romania noua gama de modele

Wallis Automotive Europe lanseaza in aceasta vara pe piata din Romania gama de produse complet innoite ale marcii Ssangyong. Printre acestea se numara noile Korando, Rexton W si Actyon Sports. In toamna va debuta si noul monovolum Rodius.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )