Libnet.ro
UNICEF

18:16

Sony - profit de 10 miliarde yeni din vanzarea unor proprietati din Tokyo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sony - profit de 10 miliarde yeni din vanzarea unor proprietati din Tokyo

Compania nipona Sony Corp. a informat ca va inregistra un profit de aproximativ 10 miliarde yeni 97 milioane dolari) in urmatorul trimestru fiscal, din vanzarea unor proprietati din Tokyo. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Dezvoltarii Regionale a achizitionat 600 de microbuze scolare din vanzarea certificatelor verzi

Ministerul Dezvoltarii Regionale a achizitionat 600 de microbuze scolare marca Opel, in valoare de 72,3 milioane lei, din vanzarea certificatelor verzi. Autovehiculele vor fi repartizate in judete printr-un ordin comun semnat de Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Educatiei, incepand din luna iunie, potrivit ministrului Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Ancheta a Protectiei Copilului, la Sibiu, din cauza unor imagini cu o femeie care isi ...

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Sibiu a inceput, luni, o ancheta dupa ce pe internet au aparut imagini cu o femeie care isi palmuieste copilul la dentist, cel care a realizat filmuletul fiind chiar medicul stomatolog, care, la randul sau, l-a amenintat pe copil, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al DGASPC Sibiu, Adela Stanciu, a declarat, luni, ca institutia a inceput o ancheta dupa ce pe internet au fost postate imagini cu o femeie care isi .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )