Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soparla lanseaza primul clip solo Losing My Mind |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Soparla lanseaza primul clip solo Losing My Mind |VIDEO

Soparla, fostul membru al trupei Animal X, a lansat primul videoclip solo din cariera la piesa Losing My Mind. Impreuna cu echipa Sindrum Media, Soparla s-a reinventat, si-a schimbat look-ul si a lucrat la un concept de show inedit. La compozitia piesei Losing my mind au lucrat si Shatyr, Oana Matache, Criss Yann si Noni, [. continuă pe Devorator Monden

Chris Brown erou in noul clip Dont Judge Me |VIDEO

Dont Judge Me este nou single promovat de Chris Brown iar de astazi piesa beneficiaza si de un videoclip cu o poveste foarte interesanta. Track-ul este cel de-al cincilea single lansat de pe albumul Fortune, care se afla pe rafturile magazinelor de la inceputul acestei veri. Piesa este o balada produsa de The Messengers, in [.

Maximilian lanseaza videoclipul Domnisoare feat. Zhao Spike |VIDEO

Maximilian lanseaza videoclipul Domnisoare, o piesa in colaborare cu Zhao Spike. Noul single va fi inclus pe albumul Maxim, Am Spus!!!. Videoclipul a fost realizat de Trandafilm, in regia lui Ionut Trandafir, iar filmarile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile, in mai multe locatii din Bucuresti. Maximilian a aparut in atentia publicului mainstream [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )