Libnet.ro
UNICEF

16:45

Soprana de origine romana Laura Bretan a cantat in finala America's Got Talent

Hotnews Hotnews,
 Soprana de origine romana Laura Bretan a cantat in finala America

Laura Bretan 14 ani), soprana de origine romana care a castigat ultima editie a Romanii au Talent, a cantat miercuri seara in finala concursului America's Got Talent, difuzat de postul de televiziune NBC. Castigatoarea celei de-a 11-a editii a America's Got Talent este Grace VanderWaal, o cantareata la ukulele in varsta de 12 ani. Laura Bretan a impresionat publicul american, dar nu a reusit sa se claseze in top 5 in marea finala, anunta Stirile Pro Tv. continuă pe Hotnews

Laura Bretan, in finala Americas Got Talent! Iata cum a cantat!

Laura Bretan, micuta soprana care a castigat anul acesta Romanii au Talent, a ajuns in finala marelui concurs Americas Got Talent. Iata cum a cantat in competitia ce are ca premiu 1 milion de dolari.

Laura Bretan a pierdut finala Americas Got Talent. Cine a castigat show-ul de talente FOTO VIDEO

Laura Bretan 14 ani), fetita cu voce de aur care a impresionat la Romanii au talent, nu a castigat marele premiul de un milion de dolari de la Americas Got Talent, fiind devansata de o alta fata de 12 ani, denumita o stea in devenire.

Laura Bretan canta in finala Americas Got Talent: cum se pregateste si ce mesaje a primit de la juratii RGT VIDEO

Laura Bretan 14 ani), copila cu voce de aur care a castigat sezonul sase al emisiunii Romanii au talent, urmeaza sa cante in finala show-ului Americas Got Talent.

Adevaratul motiv pentru care Laura Bretan a pierdut finala Americas Got Talent

Laura Bretan 14 ani) a impresionat juriul de la Americas Got Talent, dar nu a reusit sa cucereasca si inimile publicului american. Mica soprana originara din Romania a ratat premiul de un milion de do.

Laura Bretan a pierdut finala Americas Got Talent

Laura Bretan a pierdut finala Americas Got Talent si marele premiu in valoare de 1 milion de dolari. Concursul a fost castigat deGrace VanderWaal, o alta pustoaica,in.

VIDEO. Romanca Laura Bretan a fost invinsa la Americas Got Talent de o fetita de 12 ani

Tanara soprana romanca de 14 ani, Laura Bretan a ajuns in finala celui de-al 11-lea sezon al emisiunii din SUA, Americas Got Talent, dar nu a reusit sa castige marele premiu de un milion de dolari, desi era considerata printre favoriti, relateaza Digi24.

A fost genial. Tu ai fost perfecta. Interpretare de exceptie a Laurei Bretan in finala Americas Got Talent. Romanca a ridicat publicul in picioare cu melodia O Mio Babbino Caro (VIDEO)

Pe 13 septembrie a avut loc mult asteptata finala a concursului muzical America's Got Talent la care a luat parte si romanca Laura Bretan. Dupa ce a cucerit publicul roman, micuta artista spera.

Sondaj: Laura Bretan, castigatoare la Americas Got Talent

Laura Bretan, romanca de 14 ani care a impresionat milioane de oameni cu vocea ei, este marea castigatoare a finalei Americas Got Talent, daca este sa ne luam dupa sondajul realizat de un site de.

Laura Bretan nu a reusit sa castige Americas Got Talent. Romanca a fost invinsa de o fetita de 12 ani (VIDEO + FOTO)

Laura Bretan nu a reusit sa castige concursul America's Got Talent, fiind invinsa de o fetita de 12 ani. Dupa ce a devenit castigatoarea premiului Romanii au.

Laura Bretan, aparitie spectaculoasa si interpretare de senzatie in finala Americas Got Talent: Esti geniala, ai cantat de un million de dolari VIDEO

Laura Bretan, in varsta de 14 ani, a cucerit din nou juriul si publicul Americas Got Talent, in finala show-ului interpretand aceeasi arie de la preselectiile Romanii au talent, unde a fost marea castigatoare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )