Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sorana Cirstea o desfiinteaza pe Simona Halep: Romania nu sta in ea

B1 B1,
Sorana Cirstea o desfiinteaza pe Simona Halep: Romania nu sta in ea

Sorana Cirstea a facut o declaratie incendiara, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, unde a spus ca Romania nu sta in Simona Halep, care rateaza meciul cu Canada din cauza unei accidentari, si ca poate. continuă pe B1

Sorana Cirstea, inaintea duelului din FedCup: Romania nu sta in Simona Halep. Cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem

Aflata pe locul 38 in ierarhia mondiala, Sorana Cirstea este convinsa ca echipa de FedCup a Romaniei se poate descurca si fara Simona Halep in partida cu Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II 10-11 februarie). Romania nu sta in Simona, avem destule jucatoare si cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem, a spus Sorana.

Cirstea: Romania nu sta in Simona Halep

Jucatoarea Sorana Cirstea considera ca Romania are in acest moment capacitatea de a alinia trei echipe diferite in Fed Cup si ca absenta Simonei Halep poate fi fara probleme acoperita.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe doi; Romania are sase jucatoare in TOP 100

Romania are sase sportive clasate in TOP 100 al ierarhiei WTA, o performanta foarte buna pentru tenisul feminin din tara noastra. Simona Halep se mentine pe locul 2, in timp ce Begu 37), Cirstea 38), Buzarnescu 43), Bogdan 86) si Niculescu 92) intregesc lista romancelor din prima suta mondiala.

Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viata: A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atat de sus

Simona Halep a vorbit despre cele trei decizii importante pe care le-a luat de-a lungul vietii si care i-au schimbat viata radical. intr-un interviu acordat Andreei Esca, Simona Halep a recunoscut ca.

Simona Halep a confirmat oficial ca nu va juca pentru Romania la Fed Cup

Simona Halep, numarul 2 WTA, a confirmat marti, pe pagina sa de Facebook, ca nu va juca pentru echip.

ANALIZA Cati oameni au urmarit finala Australian Open dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki. EuroSport a stabilit un nou record in Romania

Finala de la Melbourne dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki a urcat pe locul unu in topul celor mai urmarite evenimente la EuroSport Romania.

Simona Halep si Cristina Neagu, premiate la gala trofeelor Alexandrion

Simona Halep, Cristina Neagu, dar si alte sportive de top din Romania, au fost premiate la gala trofeelor Alexandrion.

OFICIAL - Simona Halep nu va juca impotriva Canadei: Refacerea nu e completa, e important sa fie numai jucatoare sanatoase

De acum, totul e oficial - Simona Halep nu va juca impotriva Canadei, in FedCup 10 si 11 februarie). Locul 2 WTA a lamurit, marti, situatia pe contul personal de Facebook. Refacerea nu este completa, echipa e pe primul loc si e mult mai important sa fie patru jucatoare sanatoase gata pentru meciuri, a precizat Halep.

Simona Halep a vorbit despre momentul retragerii

Simona Halep26 de ani) nu va urma modelulSerenei Williams, care a revenit anul acesta in turnee, la doar cateva luni dupa ce a nascut. Campioana noastra a marturisit ca isi doreste un copil.

Surse - FedCup: Simona Halep nu se va afla in lotul Romaniei pentru partida cu Canada

Nerefacuta dupa accidentarea suferita in timpul Australian Open competitie unde a disputat finala), Simona Halep nu va evolua impotriva Canadei, in FedCup. Dupa ce initial s-a vorbit de Mihaela Buzarnescu, acum a aparut varianta Ana Bogdan petnru a o va inlocui pe Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )