Libnet.ro
UNICEF

12:30

SORANA CiRSTEA - LUCIE SAFAROVA LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

Antena3 Antena3,
SORANA CiRSTEA - LUCIE SAFAROVA LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SORANA CiRSTEA - LUCIE SAFAROVA LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea o va infrunta pe cehoaica Lucie Safarovain runda. continuă pe Antena3

Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

VIDEO Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep o va intalni in turul secund la Australian Open pe Eugenie Bouchard din Canada. Partida are.

ANA BOGDAN - PUTINTSEVA LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

ANA BOGDAN - PUTINTSEVA LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Jucatoarea kazaha de tenis Iulia Putinteva va fi adversara romancei Ana Bogdan in runda a doua a turneului Australian.

Cand trebuie sa joace Simona Halep cu Eugenie Bouchard. Programul zilei de joi, in care evolueaza si Sorana Cirstea si Ana Bogdan, in turul II la Australian Open

Dupa ce azi Irina Begu a fost eliminata din competitie, Romania a ramas cu trei jucatoare la Grand Slamul de la Melbourne.

Australian Open (f): Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open, potrivit news. ro. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Dias Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei si in proba de dublu

Sorana Cirstea si brazilianca Beatriz Haddad Maia au invins, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, perechea Veronika Kudermetova/Arina Sabalenka Rusia/Belarus), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu feminin de la Australian Open.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Sorana Cirstea a reusit sa se califice marti in turul al doilea al turneului Australian Open de la Melbourne. Jucatoarea romanca de tenis a invins-o pe Zarina Dias cu 5-7, 6-4,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )