Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

Australian Open (f): Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open, potrivit news. ro. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

LIVETEXT Simona Halep - Eugenie Bouchard, in turul al doilea la Australian Open. Rezista glezna Simonei?

Simona Halep joaca in aceasta dimineata, de la ora 10. 00, cu Eugenie Bouchard din Canada, in turul al doilea de la Australian Open.

Irina Begu a fost eliminata de Petra Martic in turul secund de la Australian Open

Jucatoarea romanca a fost eliminata in minimul de seturi de jucatoarea din Croatia, Petra Martic locul 81 WTA), scor 6-4, 7-6 3), in turul secund de la Australian Open, in urma unui joc modest.

VIDEO Emotionant! Ana Bogdan a plans in hohote dupa cel mai bun rezultat din cariera. Va juca in turul III la Australian Open, dupa o revenire senzationala

Ana Bogdan face un turneu de Grand Slam remarcabil si a reusit sa treaca in turul III la Australian Open, dupa un joc dramatic.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Sorana Cirstea a reusit sa se califice marti in turul al doilea al turneului Australian Open de la Melbourne. Jucatoarea romanca de tenis a invins-o pe Zarina Dias cu 5-7, 6-4,.

SORANA CiRSTEA - LUCIE SAFAROVA LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SORANA CiRSTEA - LUCIE SAFAROVA LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea o va infrunta pe cehoaica Lucie Safarovain runda.

Irina Begu, invinsa in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu a fost eliminata in turul al doilea la Australian Open, dupa ce croata Petra Matric a invins-o miercuri cu 6-4, 7-6 3). Begu 27 ani, 40 WTA), care trecuse in primul tur de o adve.

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu pare ca si-a inceput anul 2018 in forta si are toate motivele sa fie mandra. Tenismena romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului Australian Open dupa ce s-a.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul al doilea la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu ceva emotii in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a trecut de australianca Destanee.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )