Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea, suparata si nervoasa dupa eliminarea de la Roland Garros: Toti romanii sunt acum experti in tenis

Adevărul Adevărul,
Sorana Cirstea, suparata si nervoasa dupa eliminarea de la Roland Garros: Toti romanii sunt acum experti in tenis

Sorana Cirstea a parasit turneul de la Roland Garros, inca din primul tur, fiind eliminata de australianca Daria Gavrilova. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile probei de dublu la Roland Garros

Perechea romano-spaniola Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Roland Garros: Sorana Crstea si Sara Sorribes Tormo, n optimile probei de dublu

Perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat vineri in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros.

Roland Garros: Sorana Crstea si Sara Sorribes Tormo, n turul doi al probei de dublu

Perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros, trecand in runda inaugurala de favoritele 10, letona Jelena Ostapenko si rusoaica Elena Vesnina.

Roland Garros: Zverev si Dimitrov, victorii dupa meciuri maraton n turul al doilea - Berdych si Querry, eliminati din competitie

Alexander Zverev favorit 2) si Grigor Dimitrov 4) au fost pusi la incercare in turul al doilea de la Roland Garros, cei doi jucatori avand nevoie de cinci seturi pentru a trece de Dusan Lajovic, respectiv Jared Donaldson. Ziua de miercuri a adus eliminarea altor doi capi de serie de pe tabloul de simplu masculin al competitiei pariziene: Sam Querry 12) si Tomas Berdych 17).

Roland Garros: Denis Shapovalov (favorit 24) a parasit competitia n turul doi - Nadal, Cilic si Thiem, calificati n turul trei

Ziua de joi a mai adus eliminarea unui favorit de pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros, Denis Shapovalov Canada), cap de serie numarul 24, fiind invins de germanul Maximilian Marterer locul 70 ATP). in turul al treilea al Grand Slam-ului de la Paris s-au calificat, printre altii, Rafel Nadal, Marin Cilic, Juan Martin del Potro sau Dominic Thiem.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu contra Elina Svitolina in turul 3 la Roland Garros

Dupa ora 14:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Elina Svitolina, partida pentru calificarea in optimi la Roland Garros.

Irina Begu in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, joi, in turul al trilea la Roland Garros, dupa un meci castigat in doua seturi in fata chinezoaicei Shuai Zhang.

MIHAELA BUZARNESCU, in optimi la Roland Garros, dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in premiera in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce a obtinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu.

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: imi place sa joc pe acest teren, mereu sunt emotionata

Simona Halep a declarat miercuri, dupa calificarea in turul doi la Roland Garros, ca vrea sa se bucure cat mai mult de acest turneu. imi place sa joc pe acest teren, mereu sunt emotionata. M-am relaxat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )