Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sorana Cirstea, victima sigura in fata tancului Taylor Townsend. Urmeaza la rand Bianca Andreescu!

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea, victima sigura in fata tancului Taylor Townsend. Urmeaza la rand Bianca Andreescu!

Americanca Taylor Townsend continua aventura la US Open dupa meciul cu Sorana Cirstea disputat, sambata, in faza turului 3. continuă pe Online Sport

UPDATE Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al US Open si va juca cu Taylor Townsend

Sorana Cirstea, locul 106 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe spaniola Aliona Bolsova, locul 100 WTA, calificandu-se in turul al treilea al US Open, potrivit News. ro. Cirstea va juca cu americanca Taylor Townsend care a eliminat-o pe Simona Halep.

US Open: Sorana Cirstea vs Taylor Townsend 5-7, 2-6 Cirstea, eliminata in turul trei - inca o victima a urcarilor la fileu ale americancei

Sorana Cirstea 106 WTA) nu a avut nici ea solutia pentru jocul americancei Taylor Townsend 116 WTA), care s-a impus cu 7-5, 6-2 si a obtinut in premiera calificarea in optimile unui turneu de Grand Slam. Sorana a inceput mai bine meciul, a condus cu 2-0 si 3-1, insa jocul sau a fost descompus putin cate putin de urcarile dese la fileu ale adversarei. La scorul de 5-5, Townsend a bifat doua game-uri albe si si-a adjudecat primul set. in mansa secunda, jocul a curs intr-o singura directie, romanca fiind depasita categoric.

US Open: Uraganul Townsend loveste din nou! Sorana Cirstea, noua victima a americancei

Sorana Cirstea, locul 106 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 7-5, 6-2, de americanca Taylor .

Asa am trait Sorana Cirstea cu Taylor Townsend in turul 3 la US Open

Sorana Cirstea, singura reprezentanta a Romaniei ramasa in proba de simplu de la US Open, a infruntat-o pe americanca Taylor Townsend pentru un loc in optimile de finala.

US Open: Sorana Cirstea joaca astazi cu Taylor Townsend

Sorana Cirstea, locul 106 WTA, va evolua astazi, de la ora 18. 00, cu Taylor Townsend, locul 116 WTA,.

US Open: Partida Sorana Cirstea vs Taylor Townsend se va disputa sambata, de la ora 18:00

Sorana Cirstea 106 WTA), singura jucatoare din Romania ramasa in proba de simplu de la US Open, va evolua sambata, in turul al treilea. Jucatoarea noastra o va infrunta pe americanca Taylor Townsend 116 WTA, venita din calificari), care a eliminat-o in runda precedenta pe Simona Halep. Partida va incepe la ora 18:00 si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Sorana Cirstea revine de la set pierdut si e in turul 3 la US Open. Va juca si ea cu Townsend, ii va lua revansa Simonei?

Sorana Cirstea va jucapentru un loc in optimile de la US Open cu Taylor Townsend, cea care a eliminat-o in turul 2 pe Simona Halep.

US Open: Bianca Andreescu, victorie in doua seturi cu Wozniacki - Urmeaza duelul cu Taylor Townsend

Bianca Andreescu 15 WTA) s-a calificat fara emotii in optimile turneului US Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe daneza Caroline Wozniacki 19 WTA), scor 6-4, 6-4. Jucatoarea canadiana de origine romana va juca in meciul urmator cu americanca Taylor Tonwsend 116 WTA), cea care le-a eliminat, printre altele, pe Simona Halep si Sorana Cirstea.

Taylor Townsend, interviu printre lacrimi dupa victoria cu Simona Halep! Ce-a a reusit sa ingaime sportiva din SUA

Victoria incredibila a lui Taylor Townsend in fata Simonei Halep, din turul secund de la US Open, a fost udata cu lacrimi de jucatoarea din SUA.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Taylor Townsend, in turul 2 la US Open

Simona Halep a invins-o pe Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2 si s-a calificat in turul 2 la US Open. Numarul 4 mondial joaca joi, 29 august 2019, impotriva americancei Taylor Townsend locul 116 WTA). Partida este transmisa de postul de televiziune Eurosport si poate fi urmarita si online in format live video .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )