Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Taylor Townsend, in turul 2 la US Open

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Simona Halep Taylor Townsend, in turul 2 la US Open

Simona Halep a invins-o pe Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2 si s-a calificat in turul 2 la US Open. Numarul 4 mondial joaca joi, 29 august 2019, impotriva americancei Taylor Townsend locul 116 WTA). Partida este transmisa de postul de televiziune Eurosport si poate fi urmarita si online in format live video . continuă pe Playtech

US Open: Simona Halep vs Taylor Townsend (turul II) are loc joi, in jurul orei 21:30

Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, joi, dupa ora 21. 30, cu americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA, venita din calificari, in turul al doilea al US Open.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Nicole Gibbs, in turul 1 la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) joaca in turul 1 la US Open, marti seara, impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata in jurul orei 20:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Eurosport transmite meciul Simona Halep .

Simona Halep s-a facut de ras la US Open. Romanca a fost eliminata in turul 2 de o jucatoare aflata pe locul 116 WTA

Simona Halep Taylor Townsend se joaca joi, 29 august 2019, in turul 2 la US Open. Partida este programata la ora 18:00, dar poate fi amanata in functie de desfasurarea celorlalte partide. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live text si video.

LiveText Simona Halep vs Taylor Townsend 6-2, 2-4

Simona Halep isi continua aventura de la US Open. Romanca o intalneste pe americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA, venita din calificari, in turul al doilea de la Flushing Meadows. Partida va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:50).

Cand joaca Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la US Open

Simona Halep a invins-o pe Nicole Gibbs cu 6-3, 3-6, 6-2 si s-a calificat in turul 2 la US Open. Numarul 4 mondial va juca impotriva americancei Taylor Townsend locul 93 WTA), joi, 29 august 2019, de la ora 18:00. Ora de start a partidei poate fi modificata in functie de celelalte meciuri ale zilei.

LIVE Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la US Open

Simona Halep o intalneste pe Taylor Townsend din Statele Unite, joi dupa ora 22:00, intr-un meci din turul 2 la US Open.

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci la US Open. Nicole Gibbs este pe locul 135 WTA

Simona Halep joaca in turul 1 la US Open impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata marti, 27 august 2019, la ora 20:30. Daca se va califica in turul 2, Halep va primi un cec in valoare de 18. 000 de dolari. Simona Halep Nicole Gibbs se joaca in turul 1 la .

Cine transmite la TV meciul Guimaraes FCSB, din play-off-ul Europa League

FCSB ataca grupele Europa League, joi, 29 august 2019, pe terenul celor de Vitoria Guimaraes, dupa ce in meciul tur scorul a fost egal, 0-0. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, de la ora 22:00, dar poate fi urmarita si online in fomat live video si text. Pro TV transmite .

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open. Urmatoarea adversara, umilita pentru ca e grasa

Simona s-a calificat in turul al doilea la US Open, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Acum, pentru romanca urmeaza un nou duel, cu o jucatoare venita din calificari, americanca Taylor Townsend. Care este povestea adeversarei lui Halep? Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open Simona Halep a jucat, marti, 27 augut, .

Cine este Taylor Townsend, adversara Simonei Halep din turul doi de la US Open - Punctul comun cu Nadal, vioara si marea slabiciune - deplasarea

Venita din calificari, Taylor Townsend 116 WTA) este una dintre clientele de seama ale Simonei: a pierdut categoric toate meciurile directe. Punctul comun cu Nadal: desi este dreptace, a ales sa loveasca mingea cu stanga, vazand in acest lucru un avantaj. A cantat doi ani de zile la vioara, iar idolul sau este Martina Navratilova. Halep vs Townsend din turul doi de la US Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 21:30).

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )