Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sorin Apostu a ajuns la locuinta sa din Cluj dupa 11 luni de arest preventiv

Adevărul Adevărul,
Sorin Apostu a ajuns la locuinta sa din Cluj dupa 11 luni de arest preventiv

Sorin Apostu, fostul primar al Clujului, a ajuns in urma cu citeva minute la locuinta sa din Cluj-Napoca de pe strada Ineu. El a fost insotit de sotia a, Monica Apostu. Le-a zis jurnalistilor prezenti un buna seara! si a intrat in casa. continuă pe Adevărul

VIDEO Sorin Apostu a ajuns acasa, la Cluj, dupa 322 de zile de arest preventiv

Sorin Apostu, fostul primar al Clujului, a ajuns in urma cu citeva minute la locuinta sa din Cluj-Napoca de pe strada Ineu. El a fost insotit de sotia a, Monica Apostu. Le-a zis jurnalistilor care-l asteptau pentru declaratii un buna seara! si a intrat in casa.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, pus in libertate de iCCJ

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Targu Mures, a decis, vineri, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul in care a fost trimis.

Sorin Apostu a parasit Penitenciarul Targu Mures

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, eliberat din arest preventiv vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie a parasit Penitenciarul Targu Mures in jurul orei 21,25, potrivit Agerpres. Apostu a afirmat ca nu are nimic de declarat si a urcat intr-un autoturism in care se afla familia sa. Sorin Apostu a fost asteptat la iesirea din Penitenciar de doua masini, in care de aflau rude si prieteni.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, ELIBERAT din inchisoare.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Targu Mures, a decis, vineri, Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul in care a fost trimis in judecata pentru coruptie, potrivit Mediafax. In 28 august, Curtea de Apel Targu Mures, care judeca procesul in care fostul primar din Cluj-Napoca este acuzat de fapte de coruptie, respinsese ca fiind nefondata cererea de eliberare depusa de avocatii acestuia, decizia fiind .

Sorin Apostu, eliberat din inchisoare sub control judiciar. Decizia este definitiva

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi cercetat in stare de lilbertate. inalta Curte de Casatie si Justitie a admis cererea avocatilor sai, astfel ca Apostu va fi eliberat sub control judiciar. Decizia.

Sorin Apostu va fi cercetat in libertate

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Targu Mures, a decis, astazi, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul in care a fost trimis in judecata pentru coruptie.

Fostul primar al Clujului Sorin Apostu va fi pus in libertate, a decis instanta suprema

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Targu Mures, a decis, vineri, Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul in care a fost trimis in judecata pentru coruptie, anunta Mediafax.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, pus in LIBERTATE.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Targu Mures, a decis, vineri, Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul in care a fost trimis in judecata pentru coruptie, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Au reinceput negocierile de fuziune intre aeroporturile din Cluj si din Targu-Mures.

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj si cei ai Consiliului Judetean Mures au reluat negocierile pentru formarea unei singure companii aeroportuare, care sa opereze aeroporturile din Cluj-Napoca si din Targu-Mures. Anuntul a fost facut de presedintele PNL al Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu, care a participat la Adunarea Generala a Aeroporturilor din Romania. El a afirmat ca s-a intalnit luni cu omologul sau din Targu-Mures, Ciprian Dobre, cu care este coleg in PNL, si au convenit sa .

Televizoare cu plata intr-un spital din Cluj. Pacientii platesc 10 lei pentru 12 ore de acces la televizoarele din saloane

Bolnavii de la Spitalul pentru Adulti din Cluj-Napoca au televizoare in saloane. Chiar daca pacientii platesc 10 lei pentru 12 ore de acces la cablul TV, televizoarele merg aproape tot timpul. Iar conducerea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )