Libnet.ro
UNICEF

19:15

SORIN CIMPEANU: 112.000 angajati din invatamant sunt programati deja la vaccinare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORIN CIMPEANU: 112.000 angajati din invatamant sunt programati deja la vaccinare

And Peste 112. 000 de angajati din invatamant s-au programat la vaccinare impotriva COVID-19, a declarat vineri ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu. continuă pe Ziarul Bursa

Cimpeanu: 112.000 angajati din invatamant sunt programati deja la vaccinare

Peste 112. 000 de angajati din invatamant s-au programat la vaccinare impotriva COVID-19, si circa 19. 000 s-au vaccinat deja, a declarat vineri ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

Ministrul Sorin Cimpeanu: 110.600 de angajati din educatie sunt programati pentru vaccinare. Personalul din invatamant este cel mai dispus sa se vaccineze (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri seara, pe B1 TV, ca 110. 600 de angajati din invatamant s-au programat deja pentru a fi vaccinati anti-COVID-19, iar 18. 600 de angajati au primit deja.

Sorin Cimpeanu: 112.685 de angajati din sistemul de educatie s-au programat pentru vaccinare anti-COVID. Doar 19.000 au fost imunizati

Un numar de 112. 685 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinarea impotriva COVID, inssa dintre acestia doar 19. 000 de angajati s-au imunizat deja. Doar 19. 000 de.

Sorin Cimpeanu: 112.685 de persoane din sistemul de educatie s-au programat pentru vaccinare anti-COVID

685 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinarea anti-COVID, a anuntat, vineri, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. 000 dintre ei s-au imunizat deja, potrivit Agerpres.

Ce schimbari ar fi necesare in sistemul de invatamant din Romania. Sorin Cimpeanu: Lucrurile nu vor arata exact ca in februarie 2020. Se va merge mai mult catre telescoala si telemunca (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu este de parere ca pandemia ar putea contribui la schimbarea sistemului de invatamant din Romania. Spre exemplu, atat elevii cat si cadrele didactice au acumulat.

Sorin Cimpeanu: Medicii scolari sunt 600 pentru 17.000 de scoli si 100 de universitati. Ei lucreaza acum pentru DSP si trebuie sa se intoarca in scoala Actiunea de triaj creeaza aglomerari (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, despre triajul epidemiologic si testarea din scoli, masuri care sunt avute in.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, despre reprogramarea cadrelor didactice la vaccinare: Se amana din motive obiective, factorul limitativ fiind acela al numarului de doze de vaccin disponibile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat in platoul B1 TV despre amanarea vaccinarii, in cazul unor cadre didactice, dispusa in contextul in care nu mai sunt suficiente doze de vaccin in tara, iar.

SORIN CIMPEANU: Elevii care merg fizic la scoala vor primi masti de protectie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca elevii care vor merge fizic la scoala vor primi masti de protectie. Potrivit ministrului, exist un stoc de peste 37 de milioane de masti doar in invatamantul preuniversitar, potrivit Agerpres.

SORIN CIMPEANU: Focarul de la scoala 28 din Bucuresti, cu noua tulpina de coronavirus, a plecat de la un ingrijitor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca focarul de la Scoala 28 din Bucuresti, in care 16 persoane ar fi fost infectate cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a pornit de la o persoana cu calitatea de ingrijitor.

SORIN CIMPEANU: Educatia va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva COVID-19

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca personalul din sistemul de educatie va avea o linie dedicata pentru vaccinarea impotriva COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )