Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sorin Cimpeanu ameninta cu demisia daca Ministerul Educatiei va avea anul acesta un buget mai mic decat in 2020

B1 B1,
Sorin Cimpeanu ameninta cu demisia daca Ministerul Educatiei va avea anul acesta un buget mai mic decat in 2020

Ministrul Sorin Cimpeanu a dat de inteles ca va demisiona daca Ministerul Educatiei nu va beneficia anul acesta de un buget mai mare decat cel din 2020. Am afirmat public, in mod repetat si deliberat,. continuă pe B1

Sorin Cimpeanu ameninta ca va demisiona daca bugetul pe 2021 pentru Ministerul Educatiei va fi prea mic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat joi ca exista un buget minim pe care il ia in considerare pentru Ministerul Educatiei, pentru acest an, iar daca banii prevazuti in bugetul pe 2021 nu vor fi pe masura asteptarilor, va renunta la functie.

Buget 2021 Ministerul Sanatatii primeste cu 11% mai putini bani. Ministerul Educatiei va avea cu 0,81% mai multi bani decat in 2020

Ministerul Educatiei urmeaza a avea un buget de 28,5 miliarde lei in 2021, conform proiectului de buget, cu 0,81% peste executia preliminara a anului 2020. Atentie, este vorba strict de banii care vor fi alocati de la buget. in ceea ce priveste Ministerul Sanatatii, va primi 17,4 miliarde lei, cu 11,2% sub executia pe 2020.

Personalul din Educatie nu va avea prioritate la vaccinare, asa cum a sustinut Sorin Cimpeanu. CNCAV: Nu se modifica strategia. Daca se modifica ceva, anuntam

Miercuri, Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca din a doua jumatate a acestei luni, personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare.

SORIN CIMPEANU: Elevii cu simptome - acces restrictionat in scoala 14 zile, daca parintii nu vor testare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca in cazul in care parintii refuza sa-si dea acordul pentru testarea elevilor care manifesta simptome de COVID-19, acei elevi vor avea restrictionata participarea fizica in colectivitate pentru o perioada de 14 zile.

Sorin Cimpeanu va propune Ministerului Sanatatii ca masca sa nu mai fie obligatorie la orele de sport. Masura alternativa luata in calcul (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca va avea o discutie cu Ministerul Sanatatii pentru modificarea Ordinului comun, in sensul in care masca de protectie sa nu mai fie obligatorie in timpul.

SORIN CIMPEANU: Ministerul Educatiei sustine varianta ca masca sa nu fie purtata in timpul orelor de educatie fizica

Ministerul Educatiei sustine varianta ca masca de protectie sanitara sa nu fie purtata de catre elevi in timpul orelor de educatie fizica, mergand pe modelul practicat de Luxemburg, a declarat, astazi, ministrul Sorin Cimpeanu.

Klaus Iohannis, sedinta la Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, de la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 14. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Discutia are loc in contextul in care saptamana aceasta a reinceput scoala cu.

SORIN CIMPEANU: Personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, miercuri, c a stabilit cu coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, ca, din a doua jumatate a lunii februarie, personalul din invatamant sa aiba o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare.

Sorin Cimpeanu: Din a doua jumatate a lunii, personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in campania de vaccinare anti-COVID-19 (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca din a doua jumatate a acestei luni personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul campaniei de vaccinare.

Sorin Cimpeanu, clarificari dupa revenirea elevilor la scola: Daca parintele doreste, poate completa formularul anticipat Testarea tuturor elevilor este gratuita

Testarea elevilor in scoli este gratuita si se va realiza doar cu acordul parintilor, dupa cum a precizat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a tinut sa clarifice anumite aspecte cu privire la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )