Libnet.ro
UNICEF

14:00

Sorin Cimpeanu, anunt de ultima ora pentru elevi si profesori dupa explozia cazurilor de Covid-19 in scoli

Playtech Playtech,
Sorin Cimpeanu, anunt de ultima ora pentru elevi si profesori dupa explozia cazurilor de Covid-19 in scoli

Redeschiderea scolii a fost una cu multe emotii si dezbateri, iar din pacate, vestile rele abia incep sa apara. in cursul zilei de ieri, ministrul Educatiei a prezentat situatia cazurilor de Covid-19 in scoli, iar cifra rezultata dupa nici patru zile de scoala este dezastruoasa. Sorin Cimpeanu a explicat, de asemenea, care este sursa infectarilor . continuă pe Playtech

Ministerul Sanatatii, anunt de ultima ora pentru o noua categorie de persoane: Acesti pacienti se pot vaccina acum, in etapa a II-a

Ministerul Sanatatii a transmis in urma cu putin timp un anunt de interes major pentru persoanele care sufera de diabet. Daca pana acum nu se cunostea foarte bine efectul pe care serul anti-Covid-19 l-ar putea avea, de acum inainte toti pacientii care sufera de aceasta boala sunt incurajati sa-l faca cat mai repede. Ce tip .

Avertisment de ultima ora pentru omenire: ce se va intampla cu covid-19. Sefa CEPCB a facut anuntul

Desi campania de imunizare a populatiei a inceput de cateva luni, specialistii spun ca pericolul pandemiei nu a trecut inca. Avertisment de ultima ora pentru omenire. Ce se va intampla cu virusul COVID-19. Sefa CEPCB a facut anuntul mult asteptat de catre toti romanii. Ce se va intampla cu virusul Covid-19 Chiar daca oamenii au .

Avertisment de ultima ora pentru bucuresteni. Ce se intampla cu caldura si apa calda

Iarna lui 2020 si inceputul de an 2021 ii gaseste pe bucuresteni fara caldura si apa calda. Situatia de fapt se datoreaza unei infrastructuri deficitare si influentei temperaturilor scazute asupra acesteia. Noile informatii venite de la Ministerul Energiei nu fac altceva decat sa inrautateasca situatia actuala din Bucuresti. Ministrul a anuntat existenta unor avarii la .

Klaus Iohannis, sedinta la Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, de la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 14. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Discutia are loc in contextul in care saptamana aceasta a reinceput scoala cu.

Sorin Cimpeanu: Jumatate din cazurile de elevi confirmati cu COVID-19 sunt in judetele Cluj, Arad si municipiul Bucuresti Exista opt judete fara niciun caz confirmat de elev

Ministrul Educatiei a anuntat ca jumatate dintre cazurile de elevi confirmati pozitiv cu COVID-19 sunt din judetele Cluj, Arad si municipiul Bucuresti. Reamintim ca de la redeschiderea scolilor si.

SORIN CIMPEANU: 64 de elevi din Bucuresti au fost confirmati cu noul coronavirus pana joi, la ora 18:00

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca pana joi, la ora 18:00, un numar de 64 de elevi din Bucuresti erau confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus.

SORIN CIMPEANU: Pana acum nu au aparut cazuri de elevi cu simptome sau confirmate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca pana in prezent nu au fost inregistrate cazuri de elevi cu simptome de coronavirus sau cazuri confirmate.

Seful OMS, anunt important despre vaccinarea anti-covid. Avertismentul de ultima ora

Desi campania de vaccinare impotriva coronavirusului a inceput de ceva timp, specialistii din domeniul sanatatii spun ca nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Seful OMS a facut un anunt important despre vaccinarea anti-COVID-19. Care este avertismentul de ultima ora pentru toti romanii. Seful OMS, anunt important despre vaccinarea anti-COVID Chiar daca numarul deceselor .

Anunt de ultima ora despre schimbarea ritualului de botez. Cum va avea loc de acum inainte ceremonia de crestinare a pruncilor

Moartea bebelusului botezat din Suceava a zdruncinat inca o data tara noastra din temelii. Milioane de romani s-au revoltat la ideea ca un nou-nascut de doar sase saptamani ar fi putut sa moara in urma unor ritualuri neadaptate la nevoile fiecarei vieti. in urma cererii insistente a schimbarii tehnicilor de botez, iPS Calinic este primul .

Pensii 2021. Anunt de ultima ora al Ministrului Muncii: Suntem la un minim istoric

Subiectul pensii 2021 revine inca odata in discutie. Sub presiunea deciziei Curtii Constitutionale oficialii din guvernul codnus de Florin Citu fac noi declaratii. Ministrul Muncii Raluca Turcan vine cu anumite rectificari si noi informatii in ceea ce priveste acest subiect sensibil. Pensii 2021. Numarul de dosare de pensii restante la recalculare Presiunea Parlamentului si a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )