Libnet.ro
UNICEF

06:30

Anunt de ultima ora despre schimbarea ritualului de botez. Cum va avea loc de acum inainte ceremonia de crestinare a pruncilor

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora despre schimbarea ritualului de botez. Cum va avea loc de acum inainte ceremonia de crestinare a pruncilor

Moartea bebelusului botezat din Suceava a zdruncinat inca o data tara noastra din temelii. Milioane de romani s-au revoltat la ideea ca un nou-nascut de doar sase saptamani ar fi putut sa moara in urma unor ritualuri neadaptate la nevoile fiecarei vieti. in urma cererii insistente a schimbarii tehnicilor de botez, iPS Calinic este primul . continuă pe Playtech

Anthony Fauci, anunt de ultima ora despre a doua doza de vaccin. Ce patesti daca nu o faci

Ca si restul lumii, Statele Unite ale Americii se afla in plina campanie de vaccinare anti-covid. intr-un interviu recent, Anthony Fauci declara ca este necesara intarzierea celei de-a doua doze de vaccin. Justificare acestei afirmatii se referea la a beneficia cat mai multi americani de prima doza de vaccin. Cu toate astea, expertul spune ca .

Informatii de ultima ora despre despartirea Biancai Dragusanu. Nu doar inselatul a fost problema

Bianca Dragusanu si iubitul ei s-au despartit, iar la mijloc ar fi fost altcineva. Care este cauza separarii celor doi indragostiti? Bianca Dragusanu, din nou singura Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au despartit, iar motivul separarii celor doi se pare ca ar fi chiar fostul sot al blondinei, Alex Bodi. Vestea a venit dupa ce .

Raed Arafat, veste de ultima ora despre vaccinare. Ce se poate intampla in afara Romaniei

Campania de vaccinare continua, iar Romania a primit si cele peste 80. 000 de doze de vaccin AstraZeneca. Autoritatile isi doresc sa se vaccineze cat mai multi romani, indiferent de categoria sociala din care fac parte. Raed Arafat, declara recent ca exista, sau vor exista anumite reguli pentru romanii care nu vor sa se vaccineze. Raed .

Spaniolii contrazic tot ce au spus doctorii din Romania. Informatii de ultima ora despre vaccinare

Campaniile de vaccinare anti-covid, la nivel european sunt in plina desfasurare. Cu toate astea Spania vine si da peste cap taoteprocedurile implementate de forul european de lupta impotriva virusului COVID-19. Recentele declaratii venite din partea premierului Pedro Sanchez pun pe jar autoritatile europene, si nemutumeste popoulatia generala din Spania. Premierul spaniol Pedro Sanchez declaratii soc .

Informatii de ultima ora despre mama lui Mihai Mitoseru. Ce se intampla cu ea: A fost dusa la Terapie Intensiva

8 februarie era ziua in care actrita Camelia Mitoseru trebuia sa fie externata din spital dupa operatia complicata pe care a suferit-o saptamana trecuta, atunci cand i-a fost extirpata o tumora din zona craniana. Din cauza varstei inaintate, dar si a problemelor cu tensiunea, cateva vase de sange i s-au spart in zona operatiei, asa .

Ministerul Sanatatii, anunt de ultima ora pentru o noua categorie de persoane: Acesti pacienti se pot vaccina acum, in etapa a II-a

Ministerul Sanatatii a transmis in urma cu putin timp un anunt de interes major pentru persoanele care sufera de diabet. Daca pana acum nu se cunostea foarte bine efectul pe care serul anti-Covid-19 l-ar putea avea, de acum inainte toti pacientii care sufera de aceasta boala sunt incurajati sa-l faca cat mai repede. Ce tip .

Sorin Cimpeanu, anunt de ultima ora pentru elevi si profesori dupa explozia cazurilor de Covid-19 in scoli

Redeschiderea scolii a fost una cu multe emotii si dezbateri, iar din pacate, vestile rele abia incep sa apara. in cursul zilei de ieri, ministrul Educatiei a prezentat situatia cazurilor de Covid-19 in scoli, iar cifra rezultata dupa nici patru zile de scoala este dezastruoasa. Sorin Cimpeanu a explicat, de asemenea, care este sursa infectarilor .

Pensii 2021. Anunt de ultima ora al Ministrului Muncii: Suntem la un minim istoric

Subiectul pensii 2021 revine inca odata in discutie. Sub presiunea deciziei Curtii Constitutionale oficialii din guvernul codnus de Florin Citu fac noi declaratii. Ministrul Muncii Raluca Turcan vine cu anumite rectificari si noi informatii in ceea ce priveste acest subiect sensibil. Pensii 2021. Numarul de dosare de pensii restante la recalculare Presiunea Parlamentului si a .

Seful OMS, anunt important despre vaccinarea anti-covid. Avertismentul de ultima ora

Desi campania de vaccinare impotriva coronavirusului a inceput de ceva timp, specialistii din domeniul sanatatii spun ca nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Seful OMS a facut un anunt important despre vaccinarea anti-COVID-19. Care este avertismentul de ultima ora pentru toti romanii. Seful OMS, anunt important despre vaccinarea anti-COVID Chiar daca numarul deceselor .

Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie. Informatii de ultima ora de la Ministerul Sanatatii

Sunt informatii de ultima ora de la Minsiterul Sanatatii. Astfel, un paragraf din proiectul de buget al Minsiterului Sanatatii spune despre adoptarea unei legi ce prevede si vaccinarea obligatorie a populatiei. Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie Din acel paragraf reiese faptul ca se fac demersuri pentru adoptarea legii ce o sa oblige minsiterul sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )