Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sorin Cimpeanu, anunt de ultima ora: Profesorii ar putea primi un bonus de performanta din fonduri europene

B1 B1,
Sorin Cimpeanu, anunt de ultima ora: Profesorii ar putea primi un bonus de performanta din fonduri europene

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntatca o sadiscute cu premierul Florin Citu posibilitatea ca profesorii saprimeascala salariu un bonus de performantaprin Programul. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cand ar putea reveni elevii in banci

Redeschiderea scolilor este un subiect de interes pentru milioane de romani, toti asteptand cu sufletul la gura deciziile autoritatilor in acest sens. Din pacate, din cauza pandemiei de COVID-19 toti elevii au avut de suferit, iar conceptul de scoala si educatie creeaza confuzie in randul acestora. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul serii .

Anunt de ultima ora despre alocatiile elevilor. Cu cat se maresc, de fapt, in 2021

Desi legea initiala prevedea dublarea acestora, Senatul a votat ca alocatiile copiilor sa fie majorate cu 20% de la 1 ianuarie, apoi sa fie indexate cu rata inflatiei. Anunt de ultima ora despre alocatiile elevilor Asadar, in 2021 nu vor mai fi doua majorari la 1 ianuarie si 1 iulie), fiind aplicata doar cea de .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

Carantina totala pentru sute de mii de romani. Anunt de ultima ora: Stati acasa

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson a anuntat ca Anglia va fi aruncata intr-un blocaj la nivel national, cu toate scolile inchise pana la jumatatea lunii februarie. Carantina totala pentru sute de mii de romani in cadrul unei emisiuni televizate adresata natiunii, prim-ministrul a stabilit planuri pentru noi restrictii pentru a reduce ratele crescute de infectie.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Fiecare cadru didactic vaccinat va insemna un risc mai mic pentru transmiterea bolii Vom intra in legatura cu coordonatorul campaniei pentru ca profesorii sa poata beneficia de o prioritate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri, in cadrul unei interventii in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca redeschiderea scolii nu va incepe in Romania pana pe data de 8 februarie, in fo.

Sorin Cimpeanu, primul ministru care ameninta cu demisia, daca Educatia nu primeste bani

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, miercuri, ca este pregatit sa demisioneze, daca institutia pe care o conduce nu va primi suficienti bani de la stat pentru a fi facute reformele necesare in acest domeniu.

Sorin Cimpeanu, la un pas de demisie? Anuntul socant al zilei

Nici nu a fost investit bine noul Guvern, ca au si inceput disensiunile in interior. Au existat tot mai multe zvonuri despre neintelegerile din sanul guvernului condus de Florin Citu. Primul dintre ministrii care ameninta cu demisia, este Sorin Cimpeanu, Ministrul Educatiei. Motivele sunt nenumarate si de importanta majora pentru bunul mers al educatiei in .

SORIN CIMPEANU, DESPRE REDESCHIDEREA SCOLILOR Niciun scenariu nu este exclus

Nu excludem niciun scenariu in ceea ce priveste redeschiderea scolilor, orice scenariu - inclusiv o deschidere zonala a invatamantului in forma sa fizica, fata in fata, a declarat ieri seara, la Digi24, ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

Sorin Cimpeanu: Daca bugetul in educatie nu va avea o crestere cat de mica, eu nu stiu sa rezolv problemele din educatie fara resurse financiare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, miercuri seara, ca solicita o crestere cat de mica a bugetului alocat educatiei, mentionand ca daca bugetul in educatie nu va avea o crestere cat de.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Am vazut raportari de judete in care 96% s-ar fi derulat perfect invatamantul online, lucru pe care nu il cred

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat marti seara, intr-o interventie pentru B1 TV, ca pierderile suferite de sistemul de educatie pe parcursul crizei sanitare sunt foarte mari, din aceasta cauza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )