Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sorin Cimpeanu: Va exista posibilitatea completarii ordinului de ministru cu cateva situatii care trebuie luate in calcul Ce spune ministrul despre elevii din invatamantul special (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Va exista posibilitatea completarii ordinului de ministru cu cateva situatii care trebuie luate in calcul Ce spune ministrul despre elevii din invatamantul special (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a precizat ca ordinulcomun al ministerelor Educatiei si Sanatatii ar putea fi completat cu cateva situatii care, in opinia sa, trebuie luate in calcul. Cu aceasta ocazie, ministrul. continuă pe B1

SORIN CIMPEANU: Exista sanse sa se renunte la masca in timpul orelor de sport

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca s-ar putea renunta la masca de protectie in timpul orelor de sport, iar aceasta sa fie necesara doar de la vestiar pana la sala de sport.

Sorin Cimpeanu va propune Ministerului Sanatatii ca masca sa nu mai fie obligatorie la orele de sport. Masura alternativa luata in calcul (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca va avea o discutie cu Ministerul Sanatatii pentru modificarea Ordinului comun, in sensul in care masca de protectie sa nu mai fie obligatorie in timpul.

SORIN CIMPEANU: Pana acum nu au aparut cazuri de elevi cu simptome sau confirmate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca pana in prezent nu au fost inregistrate cazuri de elevi cu simptome de coronavirus sau cazuri confirmate.

SORIN CIMPEANU: Ministerul Educatiei sustine varianta ca masca sa nu fie purtata in timpul orelor de educatie fizica

Ministerul Educatiei sustine varianta ca masca de protectie sanitara sa nu fie purtata de catre elevi in timpul orelor de educatie fizica, mergand pe modelul practicat de Luxemburg, a declarat, astazi, ministrul Sorin Cimpeanu.

SORIN CIMPEANU: Personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, miercuri, c a stabilit cu coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, ca, din a doua jumatate a lunii februarie, personalul din invatamant sa aiba o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare.

SORIN CIMPEANU: Elevii cu simptome - acces restrictionat in scoala 14 zile, daca parintii nu vor testare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca in cazul in care parintii refuza sa-si dea acordul pentru testarea elevilor care manifesta simptome de COVID-19, acei elevi vor avea restrictionata participarea fizica in colectivitate pentru o perioada de 14 zile.

Ce se intampla cu formularul pentru testarea elevului. Sorin Cimpeanu a facut anuntul zilei

Propunerea testarii Covid-19 a copiilor la scoala a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte din aceata perioada. Pentru ca multi parinti s-au aratat contrariati de aceasta posibilitate, ministrul Educatiei a facut un anunt oficial in acest sens. Ce se intampla cu elevii ai caror parinti nu accepta testarea Sorin Cimpeanu a adus lamuriri cu .

SORIN CIMPEANU, DESPRE PRIMA ZI DE SCOALA: in cele mai multe scoli regulile s-au respectat mai mult decat m-as fi asteptat

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni seara, la Realitatea Plus, ca in cele mai multe scoli regulile s-au respectat si ca lucrurile s-au derulat bine, referindu-se la revenirea copiiilor la scoala. Cimpeanu a mai spus ca este optimist si nu crede ca Romania va ajunge in situatia de a inchide din nou scolile in scurt timp.

Sorin Cimpeanu, despre bursele elevilor: Sunt absolut convins ca 530 de milioane de lei vor fi prinse in buget (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, s-a aratat absolut convins ca suma de 530 de milioane de lei, cat a cerut pentru bursele elevilor, va fi cuprinsa in bugetul de stat pe acest an. intrebat daca.

Sorin Cimpeanu: Din a doua jumatate a lunii, personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in campania de vaccinare anti-COVID-19 (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca din a doua jumatate a acestei luni personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul campaniei de vaccinare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )